Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED
Intreaba medicul ortoped
Altele
Durere sold, RMN efectuat rog un sfat

Durere sold, RMN efectuat rog un sfat

Buna ziua ,
Sotul meu are o durere de sold si genunchi la piciorul drept ,are varsta de 37 ani si are la acel picior jos la glezna sechele de la o suferinta din copilarie= osteomielita.Probabil datorita acestui lucru si a imobilitatii gleznei/tendonului, forteaza piciorul din sold la mers.
In urma radiografiei a efectuat si RMN iar rezultatul este cel din atasament.

Va rog frumos daca se poate sa imi dati un sfat in privinta acestui lucru,ce tratament sa urmeze , va multumesc anticipat.
Badea Ionela
Buna seara,
Nu ati atasat nici un document. Va rog sa atasati RMN-ul.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Buna ziua...soacra mea a suferit un traumatism din cadere, a fost operata astfel : se practica ablatia Ender si osteosinteza cu tija c entromedulara tip retronail femur drept, zavorata static.Au trecut doua luni de la operatie, timp in care a refuzat sa se ridice sa mearga cativa pasi cu cadru...acum patru zile a mers cativa pasi cu cadru , dupa care din nou nu a mai vrut sa mearga pe motiv ca o doare. S-a inflamat si invinetit usor la genunchi, unde a fost operata iar acum muschii de deasupra genunchiului spre coapsa s-au intarit f. tare si este dureros.
Va rog sa-mi spuneti ce s-a putut intampla si daca este grav.
Va multumesc .
stefan
Buna ziua,
Va recomand sa mergeti cat mai repede la un medic ortoped sa o vada.

Numai bine!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Dl Doctor ortoped Apostolescu este un medic foarte atent vis a vis de starea pacientului si un foarte bun profesionist. Eu ca si pacient m am simtit foarte bine informata de toti pasii pe care i-a presupus operatia si il recomand cu caldura.

  • Manuela Albulescu
  • --
 • Doctorul Apostolescu este, dincolo de profesionalismul incontestabil, un medic ortoped ce te face sa te simti om, nu doar cu un"caz". Eficient, meticulos,preocupat de binele pacientului sau,domnul doctor Apostolescu este medicul pe care ti-l doresti de garda atunci cand ai un accident. Eu ii sunt recunoscatoare si-l recomand calduros.

  • Surcel Luminita
  • --
 • Este un doctor care pune pricepere, rabdare si suflet in ceea ce face.

  • Anghel Rodica
  • --
 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
Afisati toate testimonialele
Inchideti