Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED
Intreaba medicul ortoped
Altele
Extractie tija femur

Extractie tija femur

Buna ziua.Domnule doctor,va expun pe scurt problema mea.Pe 17/03/2016 am avut un accident rutier in REP.Ceha in care am suferit mai multe fracturi.Am fost operat la Spitalul Universitar de Urgenta sectia Traumatologie-Ortopedie MOTOL din Praga unde la piciorul drept mi s-a introdus material de osteosinteza in femur o tija intramedulara tip TARGON,serclaj fractura cominutiva a rotulei si doua suruburi in tallus.
Mi s-a recomandat scoaterea tijei si a celorlalte materiale la un an de la operatie daca oasele s-au consolidat.Intrebarea mea este daca se poate face acest lucru la dumneavoastra pt ca am inteles ca este nevoie de o trusa anume pentru extractia tijei pentru ca spitalele din tara nu lucreaza cu firma B.BRAUN care produce aceste tije.Mentionez ca trusa respectiva imi va fi pusa la dispozitie pentru operatie de catre un reprezentant al firmei producatoare.
Ultimele RX facute in data de 23/03/2017 confirma ca se poate face operatia de extragere,conform spuselor medicului ortoped care a urmarit evolutia fracturilor.
Va multumesc,Pascu Gheorghe Virgil.
Pascu
Buna ziua,
V-am raspuns pe mail. Sunati la numarul 0763504149 si programati-va la consultatie.

Numai bine!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Doctorul Apostolescu Robert, este un doctor ffffff.bun in ceea ce face, stie cum sa se comporte cu pacientii. Mama a fost operata de dansul si are numai cuvinte de lauda la adresa sa. Cum s-ar spune este un doctor bun de pus la rana. Il recomand cu toata increderea si altor persoane.

  • Lixandru Lucretia
  • --
 • Bine informat si cu experienta, , calitate care-l recomanda ptr aprecierea maxima. Nu doresc sa se concluzioneze ca ar fi subiectiva respectiva apreciere,in sprijinul acesteia din urma, sugerandu-va sa lecturati paginile de pe site-ul acestui medic...

  • Sonia Ghica
  • --
 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
 • Doctorul Apostolescu este, dincolo de profesionalismul incontestabil, un medic ortoped ce te face sa te simti om, nu doar cu un"caz". Eficient, meticulos,preocupat de binele pacientului sau,domnul doctor Apostolescu este medicul pe care ti-l doresti de garda atunci cand ai un accident. Eu ii sunt recunoscatoare si-l recomand calduros.

  • Surcel Luminita
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti