Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

fractura la cot

Pe 12 septembrie am cazut si m-am lovit la cotul stang. Am fost la spital si mi s-a pus o atela. a zis ca nu e nevoie de operatie. Am o fractura mica. Dupa 4 saptamani mi-a dat gipsul jos, a zis ca e bine si sa ma intorc peste 2 saptamani. O colega a zis sa merg cu ea sa cunosc doctorul recuperator cu care a facut ea recuperare. Acesta a vazut radiografia, a spus ca nu am fost operata si incearca doar sa reuseasca sa duc mana la gura. M-am speriat si am fost la Foisor, la spitalul de oase, sa cer a doua parere, iar acesta a zis ca nu am alta varianta decat operatia. Atunci am fost la doctorul care s-a ocupat de mine inainte si i-am spus ce am aflat. Acesta a zis sa merg sa fac recuperare in spital. Dupa o saptamana de recuperare, mana a inceput sa se miste putin si nu m-a mai durut. Dupa acea saptamana de recuperare, am mers la Foisor la doctorul care a zis sa ma operez si i-am spus ca a inceput mana sa se miste, iar acesta mi-a zis ca oricum nu o sa se miste mai mult de atat si ma interneaza si ma opereaza a doua zi, deoarece avea sala libera. Singura solutie e operatia. Am fost operata la 7 saptamani de la accident. M-a operat, iar dupa operatie a zis ca a prins osul acela mic in doua suruburi si a curatat sau a taiat cartilajul care tine capsula cotului si un os mic a ramas in incheietura,deoarece nu l-a vazut la operatie, dar e bine din punct de vedere chirurgical,iar din punct de vedere clinic nu e bine, pentru ca mana tot nu se mista mai mult. Nu pot sa duc mana la gura si ma doare foarte rau cotul, iar la cea mai mica miscare e si mai dureros. Fac recuperare de o saptamana si tot nu se vad rezultate. Va rog frumos sa-mi raspundeti ,ca nu stiu ce sa mai fac. Va multumesc.
stefan ioana
Cotul este o articulatie pretentioasa si dezvolta foarte repede rigiditate in cazul unei fracturi. Eu nu va pot da un sfat competent fara sa stiu exact ce diagnostic aveti si fara sa vad o radiografie. Urmati sfaturile medicului care v-a operat si faceti o recuperare de calitate a cotului.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Dl doctor Apostolescu este un profesionist de exceptie. Prietenul meu a fost operat de curand de ruptura la tendonullui achile. Pot spune ca a descoperit ruptura din prima atingere. Operatia a fost un real succes in conditiile in care a fost un tendon facut franjuri. Este un doctor intelegator, bland si foarte atent cu pacientii lui. Este un doctor de 7 stele cu plus.

  • Mihaela Petre
  • --
 • Un Dr.de exceptie, este un medic ortoped care stie sa vorbeasca cu pacientul si cu cei din jur, explica totul pe intelesul fiecaruia, are rabdare, este amabil, intr-un cuvant este un profesionist.Daca aveti nevoie de un medic ortoped nu exitati sa-l abordati. Multumim atat lui cat si echipei care a colaborat la interventia chirurgicala la care a fost supus sotul.

  • Aura Neculau
  • --
 • Bine informat, doctor cu experienta este amabil si rabdator

  • Sirbu Constanta
 • Diferenta enorma intre cum era sectia Ortopedie de la Floreasca de acum 20 de ani, si cea de acum. Aceasta diferenta are nume si prenume: Robert Apostolescu = profesionalism, dedicare, promptitudine.

  • Tavi Tudor
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti