Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

fractura la cot

Pe 12 septembrie am cazut si m-am lovit la cotul stang. Am fost la spital si mi s-a pus o atela. a zis ca nu e nevoie de operatie. Am o fractura mica. Dupa 4 saptamani mi-a dat gipsul jos, a zis ca e bine si sa ma intorc peste 2 saptamani. O colega a zis sa merg cu ea sa cunosc doctorul recuperator cu care a facut ea recuperare. Acesta a vazut radiografia, a spus ca nu am fost operata si incearca doar sa reuseasca sa duc mana la gura. M-am speriat si am fost la Foisor, la spitalul de oase, sa cer a doua parere, iar acesta a zis ca nu am alta varianta decat operatia. Atunci am fost la doctorul care s-a ocupat de mine inainte si i-am spus ce am aflat. Acesta a zis sa merg sa fac recuperare in spital. Dupa o saptamana de recuperare, mana a inceput sa se miste putin si nu m-a mai durut. Dupa acea saptamana de recuperare, am mers la Foisor la doctorul care a zis sa ma operez si i-am spus ca a inceput mana sa se miste, iar acesta mi-a zis ca oricum nu o sa se miste mai mult de atat si ma interneaza si ma opereaza a doua zi, deoarece avea sala libera. Singura solutie e operatia. Am fost operata la 7 saptamani de la accident. M-a operat, iar dupa operatie a zis ca a prins osul acela mic in doua suruburi si a curatat sau a taiat cartilajul care tine capsula cotului si un os mic a ramas in incheietura,deoarece nu l-a vazut la operatie, dar e bine din punct de vedere chirurgical,iar din punct de vedere clinic nu e bine, pentru ca mana tot nu se mista mai mult. Nu pot sa duc mana la gura si ma doare foarte rau cotul, iar la cea mai mica miscare e si mai dureros. Fac recuperare de o saptamana si tot nu se vad rezultate. Va rog frumos sa-mi raspundeti ,ca nu stiu ce sa mai fac. Va multumesc.
stefan ioana
Cotul este o articulatie pretentioasa si dezvolta foarte repede rigiditate in cazul unei fracturi. Eu nu va pot da un sfat competent fara sa stiu exact ce diagnostic aveti si fara sa vad o radiografie. Urmati sfaturile medicului care v-a operat si faceti o recuperare de calitate a cotului.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Diferenta enorma intre cum era sectia Ortopedie de la Floreasca de acum 20 de ani, si cea de acum. Aceasta diferenta are nume si prenume: Robert Apostolescu = profesionalism, dedicare, promptitudine.

  • Tavi Tudor
  • --
 • Am fost operat cu succes de domnul doctor ortoped Robert Apostolescu la tendonul lui Ahile.Profesionalism,decenta,caracter si umanitate,am enumerat doar cateva calitati!Sunt convins ca domnul doctor Apostolescu va fi unul dintre cei mai buni medici ortopezi din Romania! Va multumesc sincer,din suflet,pentru ca m-ati operat!!!!!!

  • Adrian Dumitrescu
  • --
 • Doctorul Apostolescu Robert, este un doctor ffffff.bun in ceea ce face, stie cum sa se comporte cu pacientii. Mama a fost operata de dansul si are numai cuvinte de lauda la adresa sa. Cum s-ar spune este un doctor bun de pus la rana. Il recomand cu toata increderea si altor persoane.

  • Lixandru Lucretia
  • --
 • Domnul Dr. Apostolescu Robert este un profesionalist desavarsit,atat in calitatea sa de medic ortoped,cat si in cea de om.Doresc sa-i multumesc si sa-i urez mult spor la repararea oamenilor.

  • Dulcean C.
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti