Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED
Intreaba medicul ortoped
Cot si antebrat
Fractura antebrat drept cu deplasare

Fractura antebrat drept cu deplasare

Buna Ziua,

Am o fetita de 7 ani care in urma cu cateva luni (17.09.16) a cazut din leagan si s-a ales cu o fractura de toata frumusetea, adica "fractura 1/3/ distal ambe oase antebrat drept cu deplasare fractura supracondiliana humerus drept cu deplasre".
Am ajuns la urgenta unde s-a incercat reducerea oaselor pe viu dar pentru ca nu s-a putut i s-a facut anestezia totala si a avut loc manevra de reducere a oaselor.
Dupa, au urmat 6 saptamani de gips iar dupa ce i s-a inlaturat gipsul s-a constatat ca ulna nu era vindecata. Ni s-a spus sa mai facem o radiografie in ianuarie si in cazul in care nu s-a vindecat sa I se fac o noua procedura. Adica sa I se recolteze din sold celule pentru a fi injectate in manuta pentru a grabi vindecare.
Pentru ca nu am auzit de aceasta procedura , doresc sa va intreb daca imi puteti oferi mai multe detalii? De asemenea as dori sa stiu daca nu are loc aceasta procedura care pot urmarile?
Va multumesc anticipat!
Veronica B
Veronica
Buna ziua,
Fara sa o consult, nu va pot da un raspuns la intrebarea dumneavoastra. Va recomand sa aveti incredere in medicul dumneavoastra ortoped si sa ii adresati toate intrebarile care va framanta.

Numai bine!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
 • Bine informat si cu experienta, , calitate care-l recomanda ptr aprecierea maxima. Nu doresc sa se concluzioneze ca ar fi subiectiva respectiva apreciere,in sprijinul acesteia din urma, sugerandu-va sa lecturati paginile de pe site-ul acestui medic...

  • Sonia Ghica
  • --
 • Doctorul Apostolescu Robert, este un doctor ffffff.bun in ceea ce face, stie cum sa se comporte cu pacientii. Mama a fost operata de dansul si are numai cuvinte de lauda la adresa sa. Cum s-ar spune este un doctor bun de pus la rana. Il recomand cu toata increderea si altor persoane.

  • Lixandru Lucretia
  • --
 • Dl doctor Apostolescu este un profesionist de exceptie. Prietenul meu a fost operat de curand de ruptura la tendonullui achile. Pot spune ca a descoperit ruptura din prima atingere. Operatia a fost un real succes in conditiile in care a fost un tendon facut franjuri. Este un doctor intelegator, bland si foarte atent cu pacientii lui. Este un doctor de 7 stele cu plus.

  • Mihaela Petre
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti