Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

fractura antebrat

Buna seara, in luna Ianuarie a acestui an mama in varsta de 64 de ani in urma unei cazaturi a suferit o fractura ambe oase anebrat stang, fractura ambelor oase ale antebratului a fost redusa prin fixarea ambelor oase pe placute cu suruburi (1 placuta-6 suruburi pe fiecare os), dupa aproximativ 6 luni, plagile post-operatorii in sine arata bine cu exceptia ca antebratul operat e usor mai umflat comparativ cu antebratul drept iar articulatia pumnului e la fel usor mai umflata, si bineinteles durerile ale mainii care inca mai persista dar acestea sunt temporare ,simptomul mai ingrijorator este amortirea usoara a 4 degete ale mainii operata (cu exceptia degetului mic) aceasta amorteala pare sa fie continua, amorteala celor 4 degete i-i e cam deranjanta, mentionez ca activitatile casnice cu acea mana inca i-i sunt restictionate la anumite eforturi, ma puteti ajuta va rog, care ar fi cauza amortelii a celor 4 degete de la mana operata?.
marius
Buna ziua,
Daca sunteti din Bucuresti, sunati la numarul de la contact pentru a programa o consultatie. Fara sa o vad nu va pot da un sfat competent.
Multa sanatate!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Un Dr.de exceptie, este un medic ortoped care stie sa vorbeasca cu pacientul si cu cei din jur, explica totul pe intelesul fiecaruia, are rabdare, este amabil, intr-un cuvant este un profesionist.Daca aveti nevoie de un medic ortoped nu exitati sa-l abordati. Multumim atat lui cat si echipei care a colaborat la interventia chirurgicala la care a fost supus sotul.

  • Aura Neculau
  • --
 • Dl doctor Apostolescu este un profesionist de exceptie. Prietenul meu a fost operat de curand de ruptura la tendonullui achile. Pot spune ca a descoperit ruptura din prima atingere. Operatia a fost un real succes in conditiile in care a fost un tendon facut franjuri. Este un doctor intelegator, bland si foarte atent cu pacientii lui. Este un doctor de 7 stele cu plus.

  • Mihaela Petre
  • --
 • Profesionalism desavarsit. Un doctor care are grija deosebita de pacient in perioada post operatorie.

  • Niculescu Erhard
  • --
 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
Afisati toate testimonialele
Inchideti