Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

epicondilita laterala

Buna ziua! In urma cu aproximativ un an am fost diagnosticata cu epicondilita laterala cot drept, diagnostic confirmat si prin RMN. De atunci mi s-au prescris tot felul de antiinflamatoare, fizioterapie, infiltratii cu diprofos, insa nici unul din aceste tratamente nu a dat rezultat, durerile doar ameliorandu-se si revenind dupa incetarea tratamentelor. Dupa ultima vizita la medicul ortoped mi s-a indicat orteza de cot, pe care o port deja de o luna. Problema e ca de cand am inceput sa o port durerile s-au intensificat, mi-am pierdut forta din brat, lucrurile imi scapa deseori din mana si am trei degete usor amortite. In extensie, antebratul si degetele imi tremura iar durerile sunt insuportabile. Este posibil ca aceasta orteza sa imi faca mai mult rau decat bine sau poate fi la mijloc faptul ca poate nu o pun cum ar trebui, desi o port in pozitia in care mi s-a indicat...
Am facut si ecografie de parti moi care a indicat o lama fina de lichid, iar RMN-ul a evidentiat pe langa aceasta si un microchist de oleocran, dar care nu mis-a explicat ce reprezinta sau daca are vreo insemnatate.
Va multumesc!
zenaida diaconescu
Buna ziua,
Daca doriti, va astept la o consultatie. Fara sa va vad nu va pot da un raspuns la intrebarile dumneavoastra.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Am fost operat cu succes de domnul doctor ortoped Robert Apostolescu la tendonul lui Ahile.Profesionalism,decenta,caracter si umanitate,am enumerat doar cateva calitati!Sunt convins ca domnul doctor Apostolescu va fi unul dintre cei mai buni medici ortopezi din Romania! Va multumesc sincer,din suflet,pentru ca m-ati operat!!!!!!

  • Adrian Dumitrescu
  • --
 • Un Dr.de exceptie, este un medic ortoped care stie sa vorbeasca cu pacientul si cu cei din jur, explica totul pe intelesul fiecaruia, are rabdare, este amabil, intr-un cuvant este un profesionist.Daca aveti nevoie de un medic ortoped nu exitati sa-l abordati. Multumim atat lui cat si echipei care a colaborat la interventia chirurgicala la care a fost supus sotul.

  • Aura Neculau
  • --
 • Domnul Dr. Apostolescu Robert este un profesionalist desavarsit,atat in calitatea sa de medic ortoped,cat si in cea de om.Doresc sa-i multumesc si sa-i urez mult spor la repararea oamenilor.

  • Dulcean C.
  • --
 • Doctorul Apostolescu este, dincolo de profesionalismul incontestabil, un medic ortoped ce te face sa te simti om, nu doar cu un"caz". Eficient, meticulos,preocupat de binele pacientului sau,domnul doctor Apostolescu este medicul pe care ti-l doresti de garda atunci cand ai un accident. Eu ii sunt recunoscatoare si-l recomand calduros.

  • Surcel Luminita
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti