Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

Fractura

Buna ziua, acum 2 luni am avut un accident de munca in care au cazut niste sticle pe mana stânga la prima vedere a doctorului mi sa spus ca am fractura deoarece nu imi puteam misca mana am stat imobilizate 10 zile dupa care medicul a zis ca nu este prins osul si mai trebuie sa stau inca 15 zile. la a treia consultatie doctorul mia zis ca ca nu este consolidata fractura deoarece nu puteam sa fac flexi si extensi mana mea rămânând la fel de blocată ca si in ghips. am mai stat 15 zile si laeliminarea ghipsukui doctorului mia zis ca am avut fractura de cap radial ca nu trebuia sa stau decat 15 zile cu mana imobilizate si trebuia sa continui cu gimnastica .acum doctorul mia zis ca trebuie sa fac 20 ședințe de kineoterapie si masaj deoarece nu imi pot misca mana de la cot si nu pot sa fac flexi si extensi . precizez ca sunt in Franța si la fiecare consultatie am fost la un alt doctor deoarece locul de munca nu e stabil plecand săptămânal dintrun oraș in altu. doresc sa stiu unde ma pot reface mana cat mai repede. precizez ca dupa radiografie eu zic ca am osul radial ieșit de la locul lui si trebuie pus la locul lui dar asta e doar o părere a mea . va multumesc
Sandru Lidia
Buna seara. Imi puteti trimite pe mailul de contact o radiografie de actualitate a cotului?
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Va multumesc pt rapiditatea unui rasp . Vam trimis radiografiile. Tin sa va spun ca sapt viitoare plec in tara si acolo o sa imi fac recuperarea cotului sau ce este de facut pt a mă face bine. Multumesc
Sandru Lidia
Buna ziua. Continuati cu recuperarea cotului. Pe langa kinetoterapie cu mobilizarea activa si pasiva a cotului puteti face si masaj cu fizioterapie.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Un medic ortoped ffffff.bun! Il recomand cu mare incredere!

  • Romica Ciobanu
  • --
 • Am fost operat cu succes de domnul doctor ortoped Robert Apostolescu la tendonul lui Ahile.Profesionalism,decenta,caracter si umanitate,am enumerat doar cateva calitati!Sunt convins ca domnul doctor Apostolescu va fi unul dintre cei mai buni medici ortopezi din Romania! Va multumesc sincer,din suflet,pentru ca m-ati operat!!!!!!

  • Adrian Dumitrescu
  • --
 • Diferenta enorma intre cum era sectia Ortopedie de la Floreasca de acum 20 de ani, si cea de acum. Aceasta diferenta are nume si prenume: Robert Apostolescu = profesionalism, dedicare, promptitudine.

  • Tavi Tudor
  • --
 • Am fost operata cu succes de dl. Dr. Robert Apostolescu. Este un om si un medic ortoped deosebit, cu preocupare pentru pacientii sai. Recomand tuturor sa mearga cu mare incredere la dl. doctor.

  • Cristiana Dumitrescu
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti