Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

Fractura

Buna ziua, acum 2 luni am avut un accident de munca in care au cazut niste sticle pe mana stânga la prima vedere a doctorului mi sa spus ca am fractura deoarece nu imi puteam misca mana am stat imobilizate 10 zile dupa care medicul a zis ca nu este prins osul si mai trebuie sa stau inca 15 zile. la a treia consultatie doctorul mia zis ca ca nu este consolidata fractura deoarece nu puteam sa fac flexi si extensi mana mea rămânând la fel de blocată ca si in ghips. am mai stat 15 zile si laeliminarea ghipsukui doctorului mia zis ca am avut fractura de cap radial ca nu trebuia sa stau decat 15 zile cu mana imobilizate si trebuia sa continui cu gimnastica .acum doctorul mia zis ca trebuie sa fac 20 ședințe de kineoterapie si masaj deoarece nu imi pot misca mana de la cot si nu pot sa fac flexi si extensi . precizez ca sunt in Franța si la fiecare consultatie am fost la un alt doctor deoarece locul de munca nu e stabil plecand săptămânal dintrun oraș in altu. doresc sa stiu unde ma pot reface mana cat mai repede. precizez ca dupa radiografie eu zic ca am osul radial ieșit de la locul lui si trebuie pus la locul lui dar asta e doar o părere a mea . va multumesc
Sandru Lidia
Buna seara. Imi puteti trimite pe mailul de contact o radiografie de actualitate a cotului?
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Va multumesc pt rapiditatea unui rasp . Vam trimis radiografiile. Tin sa va spun ca sapt viitoare plec in tara si acolo o sa imi fac recuperarea cotului sau ce este de facut pt a mă face bine. Multumesc
Sandru Lidia
Buna ziua. Continuati cu recuperarea cotului. Pe langa kinetoterapie cu mobilizarea activa si pasiva a cotului puteti face si masaj cu fizioterapie.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Doctorul Apostolescu este, dincolo de profesionalismul incontestabil, un medic ortoped ce te face sa te simti om, nu doar cu un"caz". Eficient, meticulos,preocupat de binele pacientului sau,domnul doctor Apostolescu este medicul pe care ti-l doresti de garda atunci cand ai un accident. Eu ii sunt recunoscatoare si-l recomand calduros.

  • Surcel Luminita
  • --
 • Diferenta enorma intre cum era sectia Ortopedie de la Floreasca de acum 20 de ani, si cea de acum. Aceasta diferenta are nume si prenume: Robert Apostolescu = profesionalism, dedicare, promptitudine.

  • Tavi Tudor
  • --
 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
 • Un Dr.de exceptie, este un medic ortoped care stie sa vorbeasca cu pacientul si cu cei din jur, explica totul pe intelesul fiecaruia, are rabdare, este amabil, intr-un cuvant este un profesionist.Daca aveti nevoie de un medic ortoped nu exitati sa-l abordati. Multumim atat lui cat si echipei care a colaborat la interventia chirurgicala la care a fost supus sotul.

  • Aura Neculau
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti