Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

Interpretare RMN

Buna ziua.
Fiul meu in varsta de 17 ani are de aproximativ un an de zile o problema la genunchiul drept, problema care a debutat in timp ce inota:rotula sarita, ligamentele blocate, imposibilitate de intindere a piciorului timp de aprope 2 zile, dureri ingrozitoare. La sfatul medicului ortoped am facut sedinte de fizioterapie si kinetoterapie, insa problema a recidivat asociata fiind cu diverse activitati sportive relativ simple: fotbal, inot, alergare…Recent am facut un examen RMN care a concluzionat urmatoarele:
– ligament incrucisat posterior ingrosat in treimea sa proximala, unde prezinta izosemnal PD comparativ cu structura ligamentara distala net conturata-aspect elongativ cronic;
– leziune gradul II la nivelul cornului posterior al meniscului intern drept;
– cantitate mica de fluid la nivel suprapatelar.
Dupa citirea rezultatului, medicul ortoped mi-a recomandat sa apelez la un specialist in artroscopia genunchiului pentru a rezolva definitiv problema. Ce parere aveti? Cum ar fi indicat sa procedam pentru rezolvarea acestei probleme?
Va multumesc.
Palera
Buna ziua,
Fiul dumneavoastra are nevoie de o interventie chirurgicala. Trebuie facuta o artroscopie de genunchi si rezolvata instabilitatea rotuliana.Va recomand sa veniti sa il consult mai intai.
Multa sanatate!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Va multumesc pentru raspuns. Am dat curs recomandarii dvs. si am programat baiatul pentru un consult in data de 14.09.2015.

Cu stima.
Palera
Ok. Va astept.
Numai bine!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Dl doctor Apostolescu este un profesionist de exceptie. Prietenul meu a fost operat de curand de ruptura la tendonullui achile. Pot spune ca a descoperit ruptura din prima atingere. Operatia a fost un real succes in conditiile in care a fost un tendon facut franjuri. Este un doctor intelegator, bland si foarte atent cu pacientii lui. Este un doctor de 7 stele cu plus.

  • Mihaela Petre
  • --
 • Un Dr.de exceptie, este un medic ortoped care stie sa vorbeasca cu pacientul si cu cei din jur, explica totul pe intelesul fiecaruia, are rabdare, este amabil, intr-un cuvant este un profesionist.Daca aveti nevoie de un medic ortoped nu exitati sa-l abordati. Multumim atat lui cat si echipei care a colaborat la interventia chirurgicala la care a fost supus sotul.

  • Aura Neculau
  • --
 • Un medic ortoped ffffff.bun! Il recomand cu mare incredere!

  • Romica Ciobanu
  • --
 • Bine informat si cu experienta, , calitate care-l recomanda ptr aprecierea maxima. Nu doresc sa se concluzioneze ca ar fi subiectiva respectiva apreciere,in sprijinul acesteia din urma, sugerandu-va sa lecturati paginile de pe site-ul acestui medic...

  • Sonia Ghica
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti