Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

Interpretare RMN

Buna ziua.
Fiul meu in varsta de 17 ani are de aproximativ un an de zile o problema la genunchiul drept, problema care a debutat in timp ce inota:rotula sarita, ligamentele blocate, imposibilitate de intindere a piciorului timp de aprope 2 zile, dureri ingrozitoare. La sfatul medicului ortoped am facut sedinte de fizioterapie si kinetoterapie, insa problema a recidivat asociata fiind cu diverse activitati sportive relativ simple: fotbal, inot, alergare…Recent am facut un examen RMN care a concluzionat urmatoarele:
– ligament incrucisat posterior ingrosat in treimea sa proximala, unde prezinta izosemnal PD comparativ cu structura ligamentara distala net conturata-aspect elongativ cronic;
– leziune gradul II la nivelul cornului posterior al meniscului intern drept;
– cantitate mica de fluid la nivel suprapatelar.
Dupa citirea rezultatului, medicul ortoped mi-a recomandat sa apelez la un specialist in artroscopia genunchiului pentru a rezolva definitiv problema. Ce parere aveti? Cum ar fi indicat sa procedam pentru rezolvarea acestei probleme?
Va multumesc.
Palera
Buna ziua,
Fiul dumneavoastra are nevoie de o interventie chirurgicala. Trebuie facuta o artroscopie de genunchi si rezolvata instabilitatea rotuliana.Va recomand sa veniti sa il consult mai intai.
Multa sanatate!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Va multumesc pentru raspuns. Am dat curs recomandarii dvs. si am programat baiatul pentru un consult in data de 14.09.2015.

Cu stima.
Palera
Ok. Va astept.
Numai bine!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
 • Am fost operat cu succes de domnul doctor ortoped Robert Apostolescu la tendonul lui Ahile.Profesionalism,decenta,caracter si umanitate,am enumerat doar cateva calitati!Sunt convins ca domnul doctor Apostolescu va fi unul dintre cei mai buni medici ortopezi din Romania! Va multumesc sincer,din suflet,pentru ca m-ati operat!!!!!!

  • Adrian Dumitrescu
  • --
 • Doctorul Apostolescu este, dincolo de profesionalismul incontestabil, un medic ortoped ce te face sa te simti om, nu doar cu un"caz". Eficient, meticulos,preocupat de binele pacientului sau,domnul doctor Apostolescu este medicul pe care ti-l doresti de garda atunci cand ai un accident. Eu ii sunt recunoscatoare si-l recomand calduros.

  • Surcel Luminita
  • --
 • Un medic ortoped ffffff.bun! Il recomand cu mare incredere!

  • Romica Ciobanu
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti