Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

proteza

Buna seara!!..mama mea are 65 ani si are dureri la piciorul drept,am fost la un control si medicul a constatat ca ar avea nevoie de interventie chirurgicala pt implantarea unei proteze la genunchi dar am inteles ca trebuie sa intre in programul oferit de stat pt a avea acea proteza gratuita..Intrebarea mea e ,, in cat timp va primi proteza prin acest program si ce poate face intre timp pt a atenua durererea si pt a putea merge cat de cat pt asi face treburile zilnice?..va multumesc anticipat pt rasp..cu respect
doina
Buna seara,
Durata de asteptare pana la interventia chirurgicala nu v-o poate spune decat medicul ortoped care hotarati sa o opereze pe mama dumneavoastra. NUmai dumnealui va poat6e da acest raspuns. Fondurile pentru programul de endoprotezare difera de la un spital la altul.
Numai bine!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Buna ziua domnu doctor!! multumesc mult pt raspuns.
Nu am hotarat inca cine va fi doctorul care ii va face interventia mamei mele, am fost decat la un control unde i sau facut radiografii si unde ni sa spus ca ar avea nevoie de aceasta proteza..eu personal as fi ff recunoscatoare daca ne-ati ajuta dumneavoastra pt ca am capatat incredere citind si rascitind mesajele pacientilor dv.
Daca nu va suparati, as vrea ,cand aveti 2 min ,sa va uitati pe radiografiile mamei si sa imi spuneti ce parere aveti despre caz si daca ne puteti ajuta!
Va multumesc din suflet!!
Sanatate multa
cu mult respect
doina dara
doina
Buna ziua,
In principiu se poate rezolva, dar trebuie sa o vad si clinic pentru o evaluare completa.
Multa sanatate!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Doctorul Apostolescu Robert, este un doctor ffffff.bun in ceea ce face, stie cum sa se comporte cu pacientii. Mama a fost operata de dansul si are numai cuvinte de lauda la adresa sa. Cum s-ar spune este un doctor bun de pus la rana. Il recomand cu toata increderea si altor persoane.

  • Lixandru Lucretia
  • --
 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
 • Am fost operata cu succes de dl. Dr. Robert Apostolescu. Este un om si un medic ortoped deosebit, cu preocupare pentru pacientii sai. Recomand tuturor sa mearga cu mare incredere la dl. doctor.

  • Cristiana Dumitrescu
  • --
 • Domnul Dr. Apostolescu Robert este un profesionalist desavarsit,atat in calitatea sa de medic ortoped,cat si in cea de om.Doresc sa-i multumesc si sa-i urez mult spor la repararea oamenilor.

  • Dulcean C.
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti