Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

proteza

Buna seara!!..mama mea are 65 ani si are dureri la piciorul drept,am fost la un control si medicul a constatat ca ar avea nevoie de interventie chirurgicala pt implantarea unei proteze la genunchi dar am inteles ca trebuie sa intre in programul oferit de stat pt a avea acea proteza gratuita..Intrebarea mea e ,, in cat timp va primi proteza prin acest program si ce poate face intre timp pt a atenua durererea si pt a putea merge cat de cat pt asi face treburile zilnice?..va multumesc anticipat pt rasp..cu respect
doina
Buna seara,
Durata de asteptare pana la interventia chirurgicala nu v-o poate spune decat medicul ortoped care hotarati sa o opereze pe mama dumneavoastra. NUmai dumnealui va poat6e da acest raspuns. Fondurile pentru programul de endoprotezare difera de la un spital la altul.
Numai bine!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Buna ziua domnu doctor!! multumesc mult pt raspuns.
Nu am hotarat inca cine va fi doctorul care ii va face interventia mamei mele, am fost decat la un control unde i sau facut radiografii si unde ni sa spus ca ar avea nevoie de aceasta proteza..eu personal as fi ff recunoscatoare daca ne-ati ajuta dumneavoastra pt ca am capatat incredere citind si rascitind mesajele pacientilor dv.
Daca nu va suparati, as vrea ,cand aveti 2 min ,sa va uitati pe radiografiile mamei si sa imi spuneti ce parere aveti despre caz si daca ne puteti ajuta!
Va multumesc din suflet!!
Sanatate multa
cu mult respect
doina dara
doina
Buna ziua,
In principiu se poate rezolva, dar trebuie sa o vad si clinic pentru o evaluare completa.
Multa sanatate!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Doctorul Apostolescu Robert, este un doctor ffffff.bun in ceea ce face, stie cum sa se comporte cu pacientii. Mama a fost operata de dansul si are numai cuvinte de lauda la adresa sa. Cum s-ar spune este un doctor bun de pus la rana. Il recomand cu toata increderea si altor persoane.

  • Lixandru Lucretia
  • --
 • Doctorul Apostolescu este, dincolo de profesionalismul incontestabil, un medic ortoped ce te face sa te simti om, nu doar cu un"caz". Eficient, meticulos,preocupat de binele pacientului sau,domnul doctor Apostolescu este medicul pe care ti-l doresti de garda atunci cand ai un accident. Eu ii sunt recunoscatoare si-l recomand calduros.

  • Surcel Luminita
  • --
 • Dl doctor Apostolescu este un profesionist de exceptie. Prietenul meu a fost operat de curand de ruptura la tendonullui achile. Pot spune ca a descoperit ruptura din prima atingere. Operatia a fost un real succes in conditiile in care a fost un tendon facut franjuri. Este un doctor intelegator, bland si foarte atent cu pacientii lui. Este un doctor de 7 stele cu plus.

  • Mihaela Petre
  • --
 • Diferenta enorma intre cum era sectia Ortopedie de la Floreasca de acum 20 de ani, si cea de acum. Aceasta diferenta are nume si prenume: Robert Apostolescu = profesionalism, dedicare, promptitudine.

  • Tavi Tudor
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti