Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

Gonartroza

Buna seara,
Mama mea in varsta de 65 de ani a fost diagosticata in urma cu 8 luni cu gonartroza la ambii genunchi. Dupa efectuarea unei infiltratii cu Synocrom Forte la unul din genunchi care era mai afectat, insa la o distanta de 4 luni de la diagnostic (procedura foarte dureroasa in timpul mobilizarii piciorului si nu de la injectia in sine), durerea de la gonartroza nu a disparut. Acum aflandu-se la 4 luni dupa procedura, as putea zice ca durerile sunt mai frecvente, cateodata si pe timp de noapte, necesita cateva minute ca sa-si "incalzeasca" articulatiile dupa ce se ridica din pat, durerile par ca niste zvagniri, care de multe ori se termina dupa ce se incalzeste local, sau cu diverse pastile de durere. Durerea cea mai mare si cateodata insuportabila e la genunchiul in care s-a efectuat procedura, celalalt e mai rara durerea si trece repede.
Tin sa mentionez ca mai sufera si de hipertensiune, obezitate (83 kg-1,55 cm)ficat gras si marit, namol la fiere, varice si insuficienta venoasa pe la genunchi in jos, osteopenie la coloana, toate tinute oarecum sub control cu tratament.
Am dori sa stim ce se mai poate face avand in vedere varsta si probleme de sanatate? Ar putea avea vre-un efect tratamentul cu celule Stem sau cu Cartifill ? Exista o varsta limita pentru operatia de protezare?
Va multumesc frumos pentru atentie si rabdare!
Serban
Buna ziua,
Nu exista o varsta limita pentru protezarea genunchiului. Mai importanta este starea de sanatate a dansei. Va recomand sa veniti la o consultatie ca sa o pot vedea si sa va pot spune ce e mai bine de facut in cazul dansei.
Multa sanatate!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Buna seara,
Va multumesc frumos pentru raspuns! Mama e din provincie, din judetul Braila, as putea sa va sun pe numarul de mai jos pentru o programare?

O seara placuta va doresc!
Serban
Da, ma puteti suna.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Dl Doctor ortoped Apostolescu este un medic foarte atent vis a vis de starea pacientului si un foarte bun profesionist. Eu ca si pacient m am simtit foarte bine informata de toti pasii pe care i-a presupus operatia si il recomand cu caldura.

  • Manuela Albulescu
  • --
 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
 • Doctorul Apostolescu Robert, este un doctor ffffff.bun in ceea ce face, stie cum sa se comporte cu pacientii. Mama a fost operata de dansul si are numai cuvinte de lauda la adresa sa. Cum s-ar spune este un doctor bun de pus la rana. Il recomand cu toata increderea si altor persoane.

  • Lixandru Lucretia
  • --
 • Am fost operata cu succes de dl. Dr. Robert Apostolescu. Este un om si un medic ortoped deosebit, cu preocupare pentru pacientii sai. Recomand tuturor sa mearga cu mare incredere la dl. doctor.

  • Cristiana Dumitrescu
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti