Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

Urmari dupa accident

Buna ziua! Merci pentru informatia care am gasit-o aici, este se descrie foarte clar si pe intelesul cititorilor!
Ma numesc Valentin, 39 ani. Ceva timp in urma, cred ca sunt mai bine de trei ani am avut un accident la sala de sport. Practicam luptele corp la corp si in urma efectuarii unui procedeu nereusit, adversarul mi-a cazut cu putere peste genunchiul sting, apasindu-l din exterior spre podea. A urmat un trosnit, pe care si colegul l-a auzit. Puteam pasi, dar schiopatind, daca ma lasam doar pe piciorul traumat- nu rezistam greutatii si cadeam jos. Genunchiul s-a umflat, dar nu foarte mult, peste citeva zile am observat si o umflatura destul de pronuntata pe partea din spate, mai aproape de interior a genunchiului, in regiunea unde piciorul se indoaie. Vinatai nu erau.
Dupa aproximativ o luna(perioada in care am continuat sa merg la antrenamente) durerea parca s-a mai potolit, dar tot nu ma lasa. Facind miscari mai bruste, cadeam jos de durere, si parca simteam o instabilitate, piciorul nu puteam sa-l indoi in genunchi pina la capat, nici sa-l tin mult timp indoit.
Am mers la medic, am facut RMN si am consultat un medic care mi-a recomandat operatie la menisc, fara a-mi explica de ce este nevoie de asa ceva. Am mai consultat citiva specialisti care au spus ca este de ajuns sa port un genuncher elastic gros, care imi va fixa genunchiul, si un curs de fizioterapie, ceea ce si am facut
Dupa asta a fost o perioada in care imi parea ca totul s-a limpezit, sportul am abandonat, dar acuma, indoind in unghi picioarele se aude un trosnit puternic in stinga bazinului, daca stau mult timp cu piciorul indoit imi da dureri de abia pasesc, plus ca aceasta durere se ridica pe picior in sus, se simte tocmai in partea de sus a bazinului, iar umflatura de pe interiorul genunchiului, unde se indoaie devine foarte pronuntata si este tare la palpare.
V-asi fi foarte recunoscator sa ma ajutati, fie si cu un sfat pentru inceput

Va multumesc anticipat
Valentin
Buna ziua,
Dupa cele descrise de dumneavoastra, cel mai probabil, aveti nevoie de o interventie chirurgicala artroscopica pentru rezolvarea leziunii meniscale. Daca doriti, va astept la o consultatie pentru a va putea explica exact ce se intampla.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Profesionalism desavarsit. Un doctor care are grija deosebita de pacient in perioada post operatorie.

  • Niculescu Erhard
  • --
 • Domnul Dr. Apostolescu Robert este un profesionalist desavarsit,atat in calitatea sa de medic ortoped,cat si in cea de om.Doresc sa-i multumesc si sa-i urez mult spor la repararea oamenilor.

  • Dulcean C.
  • --
 • Dl Doctor ortoped Apostolescu este un medic foarte atent vis a vis de starea pacientului si un foarte bun profesionist. Eu ca si pacient m am simtit foarte bine informata de toti pasii pe care i-a presupus operatia si il recomand cu caldura.

  • Manuela Albulescu
  • --
 • Un medic ortoped exceptional, un foarte bun comunicator si un mare OM. Un profesionist desavarsit.

  • Bogdan Matei
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti