Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

Menisc sau ligament?

Buna ziua,

In weekend-ul trecut, Sambata, alergam fara o incalzire prealabila si am prins pamant moale, am calcat pe marginea unei gropi micute, iar piciorul mi-a alunecat in groapa, moment in care am simtit 2 lucruri miscare in genunchiul stang(in partea interioara a picioarelor si una in partea de jos sub rotula), iar apoi bineinteles am cazut.

Mentionez ca la acest genunchi am mai avut probleme in urma cu 3 ani, entorsa gradul 2, hemartroza(sper sa fi scris bine), LIA intins, nu il puteam calca, etc. ghips si m-am recuperat atunci, si de atunci nu am mai avut nicio problema cu el pana weekendul trecut.

Acum il pot calca, pot sa merg, il pot flexa si intinde, fara durere. Dar totusi nu merg normal, dimineata pornesc mai greu, si exista o durere nu foarte tare la atingere la genunchi spre interiorul picioarelor.

Am avut fasa in weekend, si acum am genunchiera, dar merg mult mai bine si fara ea.
La urcatul scarilor mai il resimt, dar repet, nu ma doare criminal si la intoarceri pe picior.

Mi-am luat trimitere la specialist pentru joi, medicul meu de familie a pus mana pe genunchiul meu, si m-a intrebat daca doare cand strangea, si a spus ca sigur e meniscul, mi-a dat trimitere pentru radiografie si ortopedie.

Nici macar nu a fost si nu este umflat.

La ce ma pot astepta joi? Sambata viitoare am de sustinut un examen, pot sa raman cu fasa/genunchiera sau trebuie ghips? mai am si o orteza daca i se spune corect luata acum 3 ani, dar pe care n-am folosit-o.

Multumesc anticipat,
Andrei
Andrei
Buna ziua,
E posibil sa aveti o leziune de ligament incrucisat anterior. Va recomand sa faveti un RMN de genunchi.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Dl Doctor ortoped Apostolescu este un medic foarte atent vis a vis de starea pacientului si un foarte bun profesionist. Eu ca si pacient m am simtit foarte bine informata de toti pasii pe care i-a presupus operatia si il recomand cu caldura.

  • Manuela Albulescu
  • --
 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
 • Face tot ce e omeste posibil pentru ca pacientului sa-i fie bine.

  • Macarescu Cristina Mihaela
  • --
 • Bine informat si cu experienta, , calitate care-l recomanda ptr aprecierea maxima. Nu doresc sa se concluzioneze ca ar fi subiectiva respectiva apreciere,in sprijinul acesteia din urma, sugerandu-va sa lecturati paginile de pe site-ul acestui medic...

  • Sonia Ghica
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti