Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

Artroscopie genunchi

Acum 7 luni am efectuat o artroscopie genunchi stang,diagnosticul la externare fiind leziune de menisc datorita unei rupturi sau leziuni vechi,localizari multiple.S-a practicat sinovectomie,meniscectomie.Dupa oeratie am facut 3 infiltratii PRP,recuperare medicala si fizioterapie.Cu toate acestea,pe mine ma doare genunchiul in continuare,in special la mers,merg schiopatand si nu se intrevede nici o posibiltate de a-mi reveni.Am scris dr care m-a operat despre problemele mele si mi-a zis sa scad in greutate.Mentionez ca am 61 de ani,1.72cm si 68 de kg.Intrucat nu as dori momentan sa-mi protezez piciorul,as dori sa stiu ce as putea face?Ce sfaturi imi dati?Sunt eficiente niste infiltratii cu acid hialuronic?Mentionez ca nu sunt din Bucuresti si pana la o venire a mea la dumneavostra,doresc niste informatii.Cat costa o infiltratie si la ce perioade de timp se pot repeta?va multumesc!
Ristea Iuliana
Buna ziua,
Daca ati facut PRP, nu are sens sa faceti acid hyaluronic. Daca doriti, puteti veni sa va vad, dar va voi recomanda ce e mai bine pentru dumneavoastra. Este posibil ca protezarea sa fie solutia pentru dumneavoastra. Dar asta va pot spune doar dupa ce va vad.
Multa sanatate!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Un Dr.de exceptie, este un medic ortoped care stie sa vorbeasca cu pacientul si cu cei din jur, explica totul pe intelesul fiecaruia, are rabdare, este amabil, intr-un cuvant este un profesionist.Daca aveti nevoie de un medic ortoped nu exitati sa-l abordati. Multumim atat lui cat si echipei care a colaborat la interventia chirurgicala la care a fost supus sotul.

  • Aura Neculau
  • --
 • Bine informat si cu experienta, , calitate care-l recomanda ptr aprecierea maxima. Nu doresc sa se concluzioneze ca ar fi subiectiva respectiva apreciere,in sprijinul acesteia din urma, sugerandu-va sa lecturati paginile de pe site-ul acestui medic...

  • Sonia Ghica
  • --
 • Dl Doctor ortoped Apostolescu este un medic foarte atent vis a vis de starea pacientului si un foarte bun profesionist. Eu ca si pacient m am simtit foarte bine informata de toti pasii pe care i-a presupus operatia si il recomand cu caldura.

  • Manuela Albulescu
  • --
 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
Afisati toate testimonialele
Inchideti