Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED
Intreaba medicul ortoped
Genunchi si gamba
Accidentare acum cinci luni genunchi

Accidentare acum cinci luni genunchi

Buna seara,

Pe 13 Septembrie anul trecut am avut un mic accident de munca, am alunecat pe ulei si mi-am rasucit piciorul. Pe moment nu am simtit nimic dar in 10-15 minute am inceput sa am dureri si genunchiul meu s-a dublat. Am fost dusa cu ambulanta la spital, mi s-a facut o raza au zis ca nu am nimic rupt si m-au trimis acasa. Dupa cateva zile am fost nevoita sa merg din nou la spital din cauza durerilor. Am luat medicamente de durere am pus gheata intre timp. Am facut pana acum doua MRT la unul arata o umflatura la menisc sau ranire la meniscul medial si capsula ce sangereaza. Mi s-a dat terapie exercitii fizice si din cauza durerilor acum fac si terapie cu curent si electro impulsuri. Chiar si asa am dureri foarte mari si am o umflatura imediat sub rotula inspre interior. Am fost astazi din nou la spital mi-au zis ca nu am nimic la genunchi si ca ei nu stiu de unde am dureri, mi-au facut doua injectii insa tot am dureri foarte mari. Nu stiu ce sa mai fac. Am deja mai bine de cinci luni cu dureri. As aprecia un sfat de la dumneavoastra. Multumesc!
Larisa
Buna ziua,
Fara sa vad RMN-ul mie greu sa va dau un sfat.
Dar cel mai probabil, aveti nevoie de o interventie chirurgicala artroscopica pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra.

Numai bine!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Am fost operat cu succes de domnul doctor ortoped Robert Apostolescu la tendonul lui Ahile.Profesionalism,decenta,caracter si umanitate,am enumerat doar cateva calitati!Sunt convins ca domnul doctor Apostolescu va fi unul dintre cei mai buni medici ortopezi din Romania! Va multumesc sincer,din suflet,pentru ca m-ati operat!!!!!!

  • Adrian Dumitrescu
  • --
 • Bine informat, doctor cu experienta este amabil si rabdator

  • Sirbu Constanta
 • Doctorul Apostolescu Robert, este un doctor ffffff.bun in ceea ce face, stie cum sa se comporte cu pacientii. Mama a fost operata de dansul si are numai cuvinte de lauda la adresa sa. Cum s-ar spune este un doctor bun de pus la rana. Il recomand cu toata increderea si altor persoane.

  • Lixandru Lucretia
  • --
 • Dl Doctor ortoped Apostolescu este un medic foarte atent vis a vis de starea pacientului si un foarte bun profesionist. Eu ca si pacient m am simtit foarte bine informata de toti pasii pe care i-a presupus operatia si il recomand cu caldura.

  • Manuela Albulescu
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti