Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

Ruptura partiala Lia

Buna ziua! In luna decembrie in urma unui mic accident am suferit o ruptura partiala lia fara alte probleme! In urma rmn ului facut in ziua accidentului a rezultat ca e lia partial rupt; Am repetat rmn ul dupa 2 luni deoarece am vrut sa elimin un posibil artefact in conditiile in care inafara de o usoara sensibilitate la genunchi, alte semne nu am..si a iesit acelasi rezultat..lia partial rupt; Am 33 de ani, ce ma sfatuiti sa fac? Credeti ca as putea sa mi continui viata asa, avand grija sau e necesara o artroscopie? Multumesc!
Babici
Buna ziua,
In principiu, daca genunchiul este stabil si nu aveti si alte leziuni, nu e nevoie sa faceti interventia chirurgicala. Dar fara sa va vad, nu va pot spune exact ce e mai bine de facut in cazul dumneavoastra.

Numai bine!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Buna ziua. acum 3 saptamiini m-am accidentat la ski. am cazut pe spate ,piciorul sting mi s-a dus in stinga, am auzit 2 pocnituri, am cazut si nu am mai putut sa-mi misc piciorul sting. Asta a fost sambata . Sambata seara mi s-a pus atela de gips, marti m-a vazut un doctor,mi-a scos singe (60 gr.)din genunchi dupa care mi-a pus la loc atela spunindu-mi sa fac timp de o luna injectie CLEXANE 6000 urmind ca dupa o luna sa revin la control urmind a lua o decizie,( timp de o luna trebuie sa stau mai mult la pat sa nu calc pe el) .Mentionez ca dupa o saptamina am dat atela de gips jos punindu-mi ORTEZA DE GENUNCHI FIXA. INTREBAREA MEA sincera este daca pina acum s-a procedat corect (stind la pat si facind numai CLEXANE 6000),daca o sa trebuiasca operatie, sau numai fizioterapie , daca o sa am mult de chinuit cu piciorul.VA rog frumos sa-mi spuneti cum este mai bine sa procedez. Va scriu din R M N (am uitat sa va zic ca am facut la SUCEAVA R M N inainte sa ma vada domnul Doctor), rezultatul ;CONDROPATIE-FEMURO TIBIALA GR. 2 ;LEZIUNE MENISCALA GR. 2 ;LEZIUNE MENISCALA GR. 3 ;LIGAMENT INCRUCISAT ANTERIOR TUMEFIAT ,DESIRAT (leziune ligamentara gr. 2 probabil cu dezinsertie partiala superioara);ARII DE EDEM OSOS LA NIVELUL CONDILULUI FEMURAL LATERAL SI PLATOULUI TIBIAL , POSTERO-LATERAL. V-am citit ce era ingrosat scris .VA rog daca se poate sa ma ajutati daca este cu putinta. Am si SD de la R M N , daca trebuie. TEL 0744476891
TuguiConstantin
Buna ziua,
Este in regula pana acuum. Aveti neoie de o interventie chirurgicala artroscopica ppentru rezolvare leziunilor de la nivelul genunchiului.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
BUNA ZIUA. MULTUMESC PENTRU RASPUNS. STIIND DESPRE CE ESTE VORBA , CARE SUNT PASII CARE TREBUIE SA II FAC DEACUM INCOLO,SI DUPA CIT TIMP MA POT OPERA (ARTROSCOPIC) SI CARE ESTE PERIOADA DE RECUPERARE? MENTIONEZ CA O SA VREAU SA MERG LA DVS. MULTUMESC INCA ODATA .
TuguiConstantin
Buna ziua,
Va recomand sa va programati la o consultatie pentru a avea ocazia sa va examinez si sa va raspund la toate intrebarile.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Dl Doctor ortoped Apostolescu este un medic foarte atent vis a vis de starea pacientului si un foarte bun profesionist. Eu ca si pacient m am simtit foarte bine informata de toti pasii pe care i-a presupus operatia si il recomand cu caldura.

  • Manuela Albulescu
  • --
 • Bine informat si cu experienta, , calitate care-l recomanda ptr aprecierea maxima. Nu doresc sa se concluzioneze ca ar fi subiectiva respectiva apreciere,in sprijinul acesteia din urma, sugerandu-va sa lecturati paginile de pe site-ul acestui medic...

  • Sonia Ghica
  • --
 • Domnul Dr. Apostolescu Robert este un profesionalist desavarsit,atat in calitatea sa de medic ortoped,cat si in cea de om.Doresc sa-i multumesc si sa-i urez mult spor la repararea oamenilor.

  • Dulcean C.
  • --
 • Am fost operata cu succes de dl. Dr. Robert Apostolescu. Este un om si un medic ortoped deosebit, cu preocupare pentru pacientii sai. Recomand tuturor sa mearga cu mare incredere la dl. doctor.

  • Cristiana Dumitrescu
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti