Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

Ruptura partiala Lia

Buna ziua! In luna decembrie in urma unui mic accident am suferit o ruptura partiala lia fara alte probleme! In urma rmn ului facut in ziua accidentului a rezultat ca e lia partial rupt; Am repetat rmn ul dupa 2 luni deoarece am vrut sa elimin un posibil artefact in conditiile in care inafara de o usoara sensibilitate la genunchi, alte semne nu am..si a iesit acelasi rezultat..lia partial rupt; Am 33 de ani, ce ma sfatuiti sa fac? Credeti ca as putea sa mi continui viata asa, avand grija sau e necesara o artroscopie? Multumesc!
Babici
Buna ziua,
In principiu, daca genunchiul este stabil si nu aveti si alte leziuni, nu e nevoie sa faceti interventia chirurgicala. Dar fara sa va vad, nu va pot spune exact ce e mai bine de facut in cazul dumneavoastra.

Numai bine!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Buna ziua. acum 3 saptamiini m-am accidentat la ski. am cazut pe spate ,piciorul sting mi s-a dus in stinga, am auzit 2 pocnituri, am cazut si nu am mai putut sa-mi misc piciorul sting. Asta a fost sambata . Sambata seara mi s-a pus atela de gips, marti m-a vazut un doctor,mi-a scos singe (60 gr.)din genunchi dupa care mi-a pus la loc atela spunindu-mi sa fac timp de o luna injectie CLEXANE 6000 urmind ca dupa o luna sa revin la control urmind a lua o decizie,( timp de o luna trebuie sa stau mai mult la pat sa nu calc pe el) .Mentionez ca dupa o saptamina am dat atela de gips jos punindu-mi ORTEZA DE GENUNCHI FIXA. INTREBAREA MEA sincera este daca pina acum s-a procedat corect (stind la pat si facind numai CLEXANE 6000),daca o sa trebuiasca operatie, sau numai fizioterapie , daca o sa am mult de chinuit cu piciorul.VA rog frumos sa-mi spuneti cum este mai bine sa procedez. Va scriu din R M N (am uitat sa va zic ca am facut la SUCEAVA R M N inainte sa ma vada domnul Doctor), rezultatul ;CONDROPATIE-FEMURO TIBIALA GR. 2 ;LEZIUNE MENISCALA GR. 2 ;LEZIUNE MENISCALA GR. 3 ;LIGAMENT INCRUCISAT ANTERIOR TUMEFIAT ,DESIRAT (leziune ligamentara gr. 2 probabil cu dezinsertie partiala superioara);ARII DE EDEM OSOS LA NIVELUL CONDILULUI FEMURAL LATERAL SI PLATOULUI TIBIAL , POSTERO-LATERAL. V-am citit ce era ingrosat scris .VA rog daca se poate sa ma ajutati daca este cu putinta. Am si SD de la R M N , daca trebuie. TEL 0744476891
TuguiConstantin
Buna ziua,
Este in regula pana acuum. Aveti neoie de o interventie chirurgicala artroscopica ppentru rezolvare leziunilor de la nivelul genunchiului.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
BUNA ZIUA. MULTUMESC PENTRU RASPUNS. STIIND DESPRE CE ESTE VORBA , CARE SUNT PASII CARE TREBUIE SA II FAC DEACUM INCOLO,SI DUPA CIT TIMP MA POT OPERA (ARTROSCOPIC) SI CARE ESTE PERIOADA DE RECUPERARE? MENTIONEZ CA O SA VREAU SA MERG LA DVS. MULTUMESC INCA ODATA .
TuguiConstantin
Buna ziua,
Va recomand sa va programati la o consultatie pentru a avea ocazia sa va examinez si sa va raspund la toate intrebarile.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Domnul Dr. Apostolescu Robert este un profesionalist desavarsit,atat in calitatea sa de medic ortoped,cat si in cea de om.Doresc sa-i multumesc si sa-i urez mult spor la repararea oamenilor.

  • Dulcean C.
  • --
 • Bine informat si cu experienta, , calitate care-l recomanda ptr aprecierea maxima. Nu doresc sa se concluzioneze ca ar fi subiectiva respectiva apreciere,in sprijinul acesteia din urma, sugerandu-va sa lecturati paginile de pe site-ul acestui medic...

  • Sonia Ghica
  • --
 • Un medic ortoped exceptional, un foarte bun comunicator si un mare OM. Un profesionist desavarsit.

  • Bogdan Matei
  • --
 • Doctorul Apostolescu Robert, este un doctor ffffff.bun in ceea ce face, stie cum sa se comporte cu pacientii. Mama a fost operata de dansul si are numai cuvinte de lauda la adresa sa. Cum s-ar spune este un doctor bun de pus la rana. Il recomand cu toata increderea si altor persoane.

  • Lixandru Lucretia
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti