Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED
Intreaba medicul ortoped
Genunchi si gamba
Rupturi fibrilare a ligamentului anterior

Rupturi fibrilare a ligamentului anterior

Diagnosticul in urma RMN-ului:
- Colectie lichidiana in bursa retro si suprapatelara, precum si intraarticular
- Ruptura complexa a meniscului intern, cu fragment migrat intercondilian
- Aspect inflamator al ligamentului colateral lateral, la insertia femurala
- Rupturi fibrilare a ligamentului incrucisat anterior, cu caracter cronic
- Fara anomalii de semnal la nivelul meniscului extern, ligamentul incrucisat posterior, ligamentului colateral medial, tendonului patelar si cvadricipital
- Fara plaje de edem osos
- Fara chist Baker

Mentionez ca fac handball de performanta de 10 ani si am inceput recuperarea de o luna. Pot sa imi indoi genunchele la mai mult de 90 de grade si sa il tin drept, dar inca mai e putin inflamat. Nu simt durere cand merg si nici cand fac exercitii fizice. As dori sa stiu daca am ruptura a ligamentului incrucisat anterior si daca necesita operatie. Multumesc anticipat!
Truță Gabriela
Buna ziua,
Aveti nevoie de interventia chirurgicala artroscopica pentru rezolvarea rupturii de menisc intern. Ligamentul incrucisat anterior necesita operatia daca genunchiul este instabil si asta nu va pot spune decat in urma unui consult.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Am fost operat cu succes de domnul doctor ortoped Robert Apostolescu la tendonul lui Ahile.Profesionalism,decenta,caracter si umanitate,am enumerat doar cateva calitati!Sunt convins ca domnul doctor Apostolescu va fi unul dintre cei mai buni medici ortopezi din Romania! Va multumesc sincer,din suflet,pentru ca m-ati operat!!!!!!

  • Adrian Dumitrescu
  • --
 • Domnul Dr. Apostolescu Robert este un profesionalist desavarsit,atat in calitatea sa de medic ortoped,cat si in cea de om.Doresc sa-i multumesc si sa-i urez mult spor la repararea oamenilor.

  • Dulcean C.
  • --
 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
 • Un Dr.de exceptie, este un medic ortoped care stie sa vorbeasca cu pacientul si cu cei din jur, explica totul pe intelesul fiecaruia, are rabdare, este amabil, intr-un cuvant este un profesionist.Daca aveti nevoie de un medic ortoped nu exitati sa-l abordati. Multumim atat lui cat si echipei care a colaborat la interventia chirurgicala la care a fost supus sotul.

  • Aura Neculau
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti