Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

GENUNCHI

BUNA ZIUA , DOMNULE DOCTOR APOSTOLESCU ,

CU 3 ANI IN URMA AU APARUT SEMNELE GONARTROZEI SI COXARTROZEI PE CARE AM INCEPUT SA LE ANIHILEZ CU UN MEDICAMNET - KELENKE 1200 INTENSIV CARE A FOST SI ESTE FOARTE EFICIENT , IN SPECIAL PENTRU COXARTROZA .
TOT ACUM 3 ANI m-am impiiedicat si am cazut pe mana si piciorul drept . MANA S-A VIDECAT COMPLET DAR LA CEVA TIMP DUPA ACEST MIC ACCIDENT AM INCEPUT SA TRAG PICIORUL DREPT DUPA MINE .
AM FACUT O RADIOGRAFIE LA GENUNCHIUL DREPT ACUM 2 ANI SI MEDICUL RADIOLOG A CITIT:
- EFILAREA SPINELOR TIBIALE BILATERAL
- PENSAREA SPATIULUI ARTICULAR TIBIO - FEMURAL MEDIAL BILATERAL

IN TOATA ACEASTA PERIODA, CIRCULATIA SANGUINA LA AMBELE PICIOARE DESTUL DE PROASTA , SIMTIMDU -mi PICIOARELE RECI IAR FRIGUL GNEREAZA UN MERS GREOI.
UNEORI , PICIOARELE IMI ARD SI MA DOR .
MEDICAMENTELE PRESCRISE AU FOT : MILLGAMMA SI THIOSSEN
IN PREZENT, GENUNCHII SE FLEXEAZA FOARTE USOR SI CAD UNEORI , PICIORUL DREPT E APROAPE BLOCAT IAR MERSUL DIFICIL SI DE ACEEA MA INSOTESTE CINEVA MEREU .
VA MULTUMESC ANTICIPAT CA VA VETI APLECA ASUPRA CAZUL MEU CU PROFESIONALISMUL DVS. RECUNOSCUT SI IMI VETI DA SFATUL CEL MAI BUN:

CU STIMA .
M DINU
DINU
Bna ziua,
Fara sa va vad, mi-e imposibil sa va dau un sfat profesional. Programat-va la un consult, pentru a avea ocazia sa va consult. Tel. Programari: 0763504149.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Bine informat, doctor cu experienta este amabil si rabdator

  • Sirbu Constanta
 • Un Dr.de exceptie, este un medic ortoped care stie sa vorbeasca cu pacientul si cu cei din jur, explica totul pe intelesul fiecaruia, are rabdare, este amabil, intr-un cuvant este un profesionist.Daca aveti nevoie de un medic ortoped nu exitati sa-l abordati. Multumim atat lui cat si echipei care a colaborat la interventia chirurgicala la care a fost supus sotul.

  • Aura Neculau
  • --
 • Doctorul Apostolescu este, dincolo de profesionalismul incontestabil, un medic ortoped ce te face sa te simti om, nu doar cu un"caz". Eficient, meticulos,preocupat de binele pacientului sau,domnul doctor Apostolescu este medicul pe care ti-l doresti de garda atunci cand ai un accident. Eu ii sunt recunoscatoare si-l recomand calduros.

  • Surcel Luminita
  • --
 • Am fost operata cu succes de dl. Dr. Robert Apostolescu. Este un om si un medic ortoped deosebit, cu preocupare pentru pacientii sai. Recomand tuturor sa mearga cu mare incredere la dl. doctor.

  • Cristiana Dumitrescu
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti