Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

durere genunchi

Buna ziua,

Am 22 de ani si de la varsta de 14 ani am inceput sa am dureri la genunchiul drept. Dar in prima faxa apareau doar cand faceam efort mai mult si presupuneam ca e din cauza greutatii. La varsta de 18 ani am fost la un doctor ortoped care dupa ce a citit radiografia mi-a spus ca durerea e provocata de un os micut care nu s-a sudat de tibie. Mi-a spus ca acest lucru ar putea fi ca urmare a unei cresteri rapid in inaltime( la varsta de 11-12 ani ca efect advers a unui tratament am crescut foarte mult intr-un intervalfoarte scurt, cativa cm in 3-4 luni). Atunci ca tratament mi-a oferit 2 solutii.

1- ttratament medicamentos si cerinta de nu mai solicita foarte mult genunchiul.

2- interventie chirurgicala.

Eu am ales prima solutie, dar sa fiu sincer partea cu solicitarea genunchiului nu am prea respectat-o. O perioada a fost bine durerile apareau doar la efort sustinut. De cele mai multe ori apareau la alergare sau la indoiri ale genunchilor repetate.

Durerile persistente au reinceput sa apara din momentul in care m-am angajat. Dar in ultima perioada pe langa dureri au inceput trosniri ale genunchiului drept si senzatia ca se deplaseaza in fata partea de jos a piciorului.
Am fost din nou la medic si am primit din nou aceleasi solutii pentru tratament. As dorrii sa aleg de data asta chirurgia , pentruca la munca zilnic fac miscari de indoire a genunchilor, ridicaei de greutati sI cu durerile si trosnitirile de acum e dificil.
Vroiam sa va intreb daca din ceea ce am spus considerati ca ar fi nevoie de operatie, si daca ar fi o operatie periculoasa si cat de lunga ar fi perioada de recuperare
Curiban
Buna ziua,
Pentru a va putea da un raspuns la intrebarile dumneavoastra e necesar sa va consult.

Numai bine!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Doctorul Apostolescu Robert, este un doctor ffffff.bun in ceea ce face, stie cum sa se comporte cu pacientii. Mama a fost operata de dansul si are numai cuvinte de lauda la adresa sa. Cum s-ar spune este un doctor bun de pus la rana. Il recomand cu toata increderea si altor persoane.

  • Lixandru Lucretia
  • --
 • Domnul Dr. Apostolescu Robert este un profesionalist desavarsit,atat in calitatea sa de medic ortoped,cat si in cea de om.Doresc sa-i multumesc si sa-i urez mult spor la repararea oamenilor.

  • Dulcean C.
  • --
 • Dl Doctor ortoped Apostolescu este un medic foarte atent vis a vis de starea pacientului si un foarte bun profesionist. Eu ca si pacient m am simtit foarte bine informata de toti pasii pe care i-a presupus operatia si il recomand cu caldura.

  • Manuela Albulescu
  • --
 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
Afisati toate testimonialele
Inchideti