Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

Fractura de glezna

Bună ziua! As vrea sa mă lămuriți și pe mine cu unele lucruri. În data de 8 aprilie am fost diagnosticată cu fractura maleola peroniera dreapta fără deplasare. Am stat cu atela gipsata timp de 2 sapt iar mai apoi cu orteza timp de 4 saptamani. Am fost la control la sfarsitul lunii,medicul mi a zis ca e bine dar mie nu mi se pare a fi chiar bine. Glezna mi e umflata tare de jur împrejur și mă doare în timpul mersului.Menționez ca nu mi s a făcut radiografie decât atunci când l am fracturat.Întrebarea mea: e normal sa fie așa umflata după 2 luni de când l am rupt? Ce ar trebui sa fac sa se retragă umflatura? Cat timp o sa mă mai doară?
Viorica
Buna ziua,
Eu, fara sa va vad, nu am cum sa va dau un raspuns exact la intrebarea dumneavoastra.
Dupa o astfel de fractura piciorul se mia poate umfla pana la 8 luni de la operatie.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Bună ziua! Ași avea o întrebare. Săptămână trecută am fost diagnosticat cu o entorsă de gleznă gradul 1, am glezna pusă În ghips timp de o săptămână si ași vrea să vă întreba dacă ași putea să-mi dau ghipsul jos? deoarece eu nu mai simt nicio durere la partea gleznei
cosmin
Buna ziua,
Va recomand sa urmati intocmai indicatiile medicului dumneavoastra ortoped. Eu fara sa va vad, nu am cum sa va dau un sfat.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Dl doctor Apostolescu este un profesionist de exceptie. Prietenul meu a fost operat de curand de ruptura la tendonullui achile. Pot spune ca a descoperit ruptura din prima atingere. Operatia a fost un real succes in conditiile in care a fost un tendon facut franjuri. Este un doctor intelegator, bland si foarte atent cu pacientii lui. Este un doctor de 7 stele cu plus.

  • Mihaela Petre
  • --
 • Dl Doctor ortoped Apostolescu este un medic foarte atent vis a vis de starea pacientului si un foarte bun profesionist. Eu ca si pacient m am simtit foarte bine informata de toti pasii pe care i-a presupus operatia si il recomand cu caldura.

  • Manuela Albulescu
  • --
 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
 • Diferenta enorma intre cum era sectia Ortopedie de la Floreasca de acum 20 de ani, si cea de acum. Aceasta diferenta are nume si prenume: Robert Apostolescu = profesionalism, dedicare, promptitudine.

  • Tavi Tudor
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti