Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED
Intreaba medicul ortoped
Mana si pumn
Impingement stilo-scafoidian

Impingement stilo-scafoidian

Am fost acum cateva zile la un medic ortoped pentru ca aveam dureri in mana cand faceam miscarea de abductie + flexie si aveam dureri in metacarpofalange cand flexam degetul aratator la maxim.Pe langa asta imi simteam mana mai slabita.Aceste simptime le am de mai mult de 4 luni, am crezut ca trec de la sine dar se pare ca nu au trecut.
Am facut film la mana si mi-a spus ca am impingement stilo-scafoidian.Recomandarile au fost sa port o orteza mobila, sa fac pauza 2 saptamani si sa revin la control.Eu practic skandenbergul ( de aproximativ 4 ani ) si frecventez sala de forta ( de mai mult de 5 ani ).Doctorul a spus ca ar fi bine sa nu mai practic skandenbergul pentru ca voi ajunge sa am nevoie de injectii ( nu a mentionat de care ) si intr-un final va trebui sa imi schimbe mana, ceea ce m-a speriat.
Ce alte optiuni de tratament am pentru ca schimbul mainii nu il consider a fi un tratament.As vrea sa stiu aproximativ cat ar dura perioada de recuperare, dupa recuperare ce pot face ca sa mai practic skandenbergul, si de ce miscari ar trebui sa ma feresc ca sa nu inrautatesc situatia ?
Ca sa ajut la recuperare am de gand sa folosesc creme vasodilatoare si sa incerc sa vascularizez mana fara a cazua mai multe probleme, m-am gandit sa fac asta prin alergat si alte metode.
Andrei
Buna ziua,
Fara sa va vad, mi-e imposibil sa va dau un raspuns la intrebarile dumneavoastra.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Am inteles, atunci daca se poate sa imi spuneti parerea dumneavoastra despre radiografia atasata ? daca mai vedeti ceva in plus ceea ce medicul la care am fost nu mi-a spus sau e vorba doar de impingementul stilo-scafoidian ?
Andrei
Radiografia atasata are aspect normal.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Dl Doctor ortoped Apostolescu este un medic foarte atent vis a vis de starea pacientului si un foarte bun profesionist. Eu ca si pacient m am simtit foarte bine informata de toti pasii pe care i-a presupus operatia si il recomand cu caldura.

  • Manuela Albulescu
  • --
 • Profesionalism desavarsit. Un doctor care are grija deosebita de pacient in perioada post operatorie.

  • Niculescu Erhard
  • --
 • Bine informat, doctor cu experienta este amabil si rabdator

  • Sirbu Constanta
 • Este un doctor care pune pricepere, rabdare si suflet in ceea ce face.

  • Anghel Rodica
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti