Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED
Intreaba medicul ortoped
Mana si pumn
Impingement stilo-scafoidian

Impingement stilo-scafoidian

Am fost acum cateva zile la un medic ortoped pentru ca aveam dureri in mana cand faceam miscarea de abductie + flexie si aveam dureri in metacarpofalange cand flexam degetul aratator la maxim.Pe langa asta imi simteam mana mai slabita.Aceste simptime le am de mai mult de 4 luni, am crezut ca trec de la sine dar se pare ca nu au trecut.
Am facut film la mana si mi-a spus ca am impingement stilo-scafoidian.Recomandarile au fost sa port o orteza mobila, sa fac pauza 2 saptamani si sa revin la control.Eu practic skandenbergul ( de aproximativ 4 ani ) si frecventez sala de forta ( de mai mult de 5 ani ).Doctorul a spus ca ar fi bine sa nu mai practic skandenbergul pentru ca voi ajunge sa am nevoie de injectii ( nu a mentionat de care ) si intr-un final va trebui sa imi schimbe mana, ceea ce m-a speriat.
Ce alte optiuni de tratament am pentru ca schimbul mainii nu il consider a fi un tratament.As vrea sa stiu aproximativ cat ar dura perioada de recuperare, dupa recuperare ce pot face ca sa mai practic skandenbergul, si de ce miscari ar trebui sa ma feresc ca sa nu inrautatesc situatia ?
Ca sa ajut la recuperare am de gand sa folosesc creme vasodilatoare si sa incerc sa vascularizez mana fara a cazua mai multe probleme, m-am gandit sa fac asta prin alergat si alte metode.
Andrei
Buna ziua,
Fara sa va vad, mi-e imposibil sa va dau un raspuns la intrebarile dumneavoastra.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Am inteles, atunci daca se poate sa imi spuneti parerea dumneavoastra despre radiografia atasata ? daca mai vedeti ceva in plus ceea ce medicul la care am fost nu mi-a spus sau e vorba doar de impingementul stilo-scafoidian ?
Andrei
Radiografia atasata are aspect normal.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Dl doctor Apostolescu este un profesionist de exceptie. Prietenul meu a fost operat de curand de ruptura la tendonullui achile. Pot spune ca a descoperit ruptura din prima atingere. Operatia a fost un real succes in conditiile in care a fost un tendon facut franjuri. Este un doctor intelegator, bland si foarte atent cu pacientii lui. Este un doctor de 7 stele cu plus.

  • Mihaela Petre
  • --
 • Bine informat si cu experienta, , calitate care-l recomanda ptr aprecierea maxima. Nu doresc sa se concluzioneze ca ar fi subiectiva respectiva apreciere,in sprijinul acesteia din urma, sugerandu-va sa lecturati paginile de pe site-ul acestui medic...

  • Sonia Ghica
  • --
 • Bine informat, doctor cu experienta este amabil si rabdator

  • Sirbu Constanta
 • Am fost operat cu succes de domnul doctor ortoped Robert Apostolescu la tendonul lui Ahile.Profesionalism,decenta,caracter si umanitate,am enumerat doar cateva calitati!Sunt convins ca domnul doctor Apostolescu va fi unul dintre cei mai buni medici ortopezi din Romania! Va multumesc sincer,din suflet,pentru ca m-ati operat!!!!!!

  • Adrian Dumitrescu
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti