Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED
Intreaba medicul ortoped
Mana si pumn
fractura cominutiva epifiza distala radius drept

fractura cominutiva epifiza distala radius drept

In urma unui accident din 23.03.2014 mi-am fracturat mana dreapta, diagnosticul fiind fractura cominutiva epifiza distala radius drept. Fractura a fost redusa si mana imobolizata in aparat gipsat, am primit tratament medicamentos cu antibiotice (ciprocin) si injectii cu anticoagulante, ramanand sub supraveghere in spital, radiografia efectuata la 2 zile dupa reducere si imobilizare arata ca osul s-a pozitionat corect drept urmare a treia zi am fost externata si mi s-a prescris in continuare ciprocin - inca 5 zile si pradaxa 110mg - 20 de zile. Astazi 03.04.2014 am mers la controlul programat si s-a constat o deplasare a osului (radius) spunandu-mi-se ca era de asteptat. Problema este ca nu mi s-a indicat nimic concret, medicul s-a aratat neputincios, am insistat cu intrebari legate de este de facut dar nu mi s-a spus decat sa incerc la vreo clinica sa cer parerea altor medici. Drept urmare dupa ce am sondat toata ziua internetul in cautare de medici si posibile solutii, nu stiu incotro sa o iau sau cum sa procedez, sunt foarte speriata de evolutia fracturii mi s-a spus ca nici asa s-ar putea sa nu ramana si ca nici operatia nu o sa mi-o aseze mai bine, practic mi s-a sugerat ca dumnealor si-au facut treaba si ca de aici totul tine de noroc. Precizez ca desi degetele le misc simt un continuu disconfort si intepaturi, dureri, in zona afectata . Degetele au fost umflate cateva zile, apoi s-au desumflat, le simt reci uneori mai ales azi dupa ce mi-a fost strans gipsu
Vreau o sugestie pentru ca nu stiu ce sa fac, nu am cunostinte in domeniu. nu cunosc cadre medicale, nu stiu incotro sa ma indrept sau daca e cazul sa o fac
enache iulia
Buna ziua,
Numai interventia chirurgicala poate asigura o reducere anatomica a fracturii si o consolidare corecta.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Dvs. operati asa ceva? Este o operatie dificila?
enache iulia
Sigur. Ma puteti suna la numarul de contact pentru a va putea explica in ce consta operatia.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Diferenta enorma intre cum era sectia Ortopedie de la Floreasca de acum 20 de ani, si cea de acum. Aceasta diferenta are nume si prenume: Robert Apostolescu = profesionalism, dedicare, promptitudine.

  • Tavi Tudor
  • --
 • Profesionalism desavarsit. Un doctor care are grija deosebita de pacient in perioada post operatorie.

  • Niculescu Erhard
  • --
 • Un Dr.de exceptie, este un medic ortoped care stie sa vorbeasca cu pacientul si cu cei din jur, explica totul pe intelesul fiecaruia, are rabdare, este amabil, intr-un cuvant este un profesionist.Daca aveti nevoie de un medic ortoped nu exitati sa-l abordati. Multumim atat lui cat si echipei care a colaborat la interventia chirurgicala la care a fost supus sotul.

  • Aura Neculau
  • --
 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
Afisati toate testimonialele
Inchideti