Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED
Intreaba medicul ortoped
Mana si pumn
am facut pseodartroza la mana dreapta!

am facut pseodartroza la mana dreapta!

D-le dr,va rog din suflet sa-mi raspundeti si mie la intrebarea: am o fractura de os scafoid nedeplasata la mana dreapta, la prima radiografie facuta nu am depistat-o zicandu-mi-se ca nu am nimic grav si o sa-mi treaca! Tot asteptand sa-mi treaca a mai trecut timp, intr-un tarziu vazand ca durerile persista m-am dus la un alt control, la alt spital iar acolo am aflat diagnosticu. de atunci pana acum a trecut cam 3 luni si sa instalat pseudartroza,trb sa ma operez cat mai curand...dar mi sa spus ca am doar 50% sanse de recuperare, imi este f frica sa nu raman cu sechele severe. Este posibi ca dupa operatie cu un regim alimentar benefic si toate mijloacele posibile grabirii vindecarii sa am sanse de reusita??? daca nu ce o sa fac, o sa raman handicapat p viata? va rog din suflet sa nu ocoliti cazul meu... cu respect Ionita Silviu!!!
ionita silviu
Buna ziua,
Pseudartroza de scafoid nu are nici o sansa sa se vindece fara o interventia chirurgicala. Insa, facand o buna recuperare e posibil sa tolerati bine aceasta pseudartroza, fara durere si cu o functia buna a mainii.
Multa sanatate!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
In urma interventiei chirurgicale cu surub herbbert, o sa am sanse de reusita chiar daca a trecut 3 luni de la incident? mi sa spus ca am sanse doar de 50% chiar asa sa fie? va multumesc anticipat..
ionita silviu
Nici un medic nu va va garanta ca pseudartroza o sa se vindece si fractura o sa consolideze in proportie de 100 %. Scafoidul este un os prost vascularizat ceea ce face sa apara probleme in consolidarea fracturilor la acest nivel. Va trebui sa dicutati cu medicul dumneavoastra otoped, sa intelegeti clar care sunt riscurile si beneficiile si apoi sa luati decizia care va avantajeaza.
Multa sanatate!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Doctorul Apostolescu este, dincolo de profesionalismul incontestabil, un medic ortoped ce te face sa te simti om, nu doar cu un"caz". Eficient, meticulos,preocupat de binele pacientului sau,domnul doctor Apostolescu este medicul pe care ti-l doresti de garda atunci cand ai un accident. Eu ii sunt recunoscatoare si-l recomand calduros.

  • Surcel Luminita
  • --
 • Am fost operata cu succes de dl. Dr. Robert Apostolescu. Este un om si un medic ortoped deosebit, cu preocupare pentru pacientii sai. Recomand tuturor sa mearga cu mare incredere la dl. doctor.

  • Cristiana Dumitrescu
  • --
 • Diferenta enorma intre cum era sectia Ortopedie de la Floreasca de acum 20 de ani, si cea de acum. Aceasta diferenta are nume si prenume: Robert Apostolescu = profesionalism, dedicare, promptitudine.

  • Tavi Tudor
  • --
 • Bine informat si cu experienta, , calitate care-l recomanda ptr aprecierea maxima. Nu doresc sa se concluzioneze ca ar fi subiectiva respectiva apreciere,in sprijinul acesteia din urma, sugerandu-va sa lecturati paginile de pe site-ul acestui medic...

  • Sonia Ghica
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti