Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED
Intreaba medicul ortoped
Mana si pumn
am facut pseodartroza la mana dreapta!

am facut pseodartroza la mana dreapta!

D-le dr,va rog din suflet sa-mi raspundeti si mie la intrebarea: am o fractura de os scafoid nedeplasata la mana dreapta, la prima radiografie facuta nu am depistat-o zicandu-mi-se ca nu am nimic grav si o sa-mi treaca! Tot asteptand sa-mi treaca a mai trecut timp, intr-un tarziu vazand ca durerile persista m-am dus la un alt control, la alt spital iar acolo am aflat diagnosticu. de atunci pana acum a trecut cam 3 luni si sa instalat pseudartroza,trb sa ma operez cat mai curand...dar mi sa spus ca am doar 50% sanse de recuperare, imi este f frica sa nu raman cu sechele severe. Este posibi ca dupa operatie cu un regim alimentar benefic si toate mijloacele posibile grabirii vindecarii sa am sanse de reusita??? daca nu ce o sa fac, o sa raman handicapat p viata? va rog din suflet sa nu ocoliti cazul meu... cu respect Ionita Silviu!!!
ionita silviu
Buna ziua,
Pseudartroza de scafoid nu are nici o sansa sa se vindece fara o interventia chirurgicala. Insa, facand o buna recuperare e posibil sa tolerati bine aceasta pseudartroza, fara durere si cu o functia buna a mainii.
Multa sanatate!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
In urma interventiei chirurgicale cu surub herbbert, o sa am sanse de reusita chiar daca a trecut 3 luni de la incident? mi sa spus ca am sanse doar de 50% chiar asa sa fie? va multumesc anticipat..
ionita silviu
Nici un medic nu va va garanta ca pseudartroza o sa se vindece si fractura o sa consolideze in proportie de 100 %. Scafoidul este un os prost vascularizat ceea ce face sa apara probleme in consolidarea fracturilor la acest nivel. Va trebui sa dicutati cu medicul dumneavoastra otoped, sa intelegeti clar care sunt riscurile si beneficiile si apoi sa luati decizia care va avantajeaza.
Multa sanatate!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Un Dr.de exceptie, este un medic ortoped care stie sa vorbeasca cu pacientul si cu cei din jur, explica totul pe intelesul fiecaruia, are rabdare, este amabil, intr-un cuvant este un profesionist.Daca aveti nevoie de un medic ortoped nu exitati sa-l abordati. Multumim atat lui cat si echipei care a colaborat la interventia chirurgicala la care a fost supus sotul.

  • Aura Neculau
  • --
 • Am fost operat cu succes de domnul doctor ortoped Robert Apostolescu la tendonul lui Ahile.Profesionalism,decenta,caracter si umanitate,am enumerat doar cateva calitati!Sunt convins ca domnul doctor Apostolescu va fi unul dintre cei mai buni medici ortopezi din Romania! Va multumesc sincer,din suflet,pentru ca m-ati operat!!!!!!

  • Adrian Dumitrescu
  • --
 • Un medic ortoped ffffff.bun! Il recomand cu mare incredere!

  • Romica Ciobanu
  • --
 • Doctorul Apostolescu este, dincolo de profesionalismul incontestabil, un medic ortoped ce te face sa te simti om, nu doar cu un"caz". Eficient, meticulos,preocupat de binele pacientului sau,domnul doctor Apostolescu este medicul pe care ti-l doresti de garda atunci cand ai un accident. Eu ii sunt recunoscatoare si-l recomand calduros.

  • Surcel Luminita
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti