Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED
Intreaba medicul ortoped
Sold si coapsa
Luxatie congenitala de sold

Luxatie congenitala de sold

Buna ziua,
Am 50 ani, o luxatie congenitala de sold stang, observata mult prea tarziu de parinti si medici pentru a se putea face ceva, piciorul stang fiind cam cu 2 cm mai scurt decat dreptul. In ultimul timp am avut dureri si dupa 2 serii de cate 10 zile de medicatie cu CELEBREX si MYDOCALM, apoi cu ZALDIAR, CELEBREX si MYDOCALM, durerile continua, chiar si cand nu merg, sau noaptea in pat, nu pot sa spun ca sunt insuportabile, dar am un disconfort si o ingrijorare, iar recomandarea medicului a fost protezarea. Am fost socata la inceput dar am citit pe site-ul Dvs. ce inseamna acest lucru si le ce performante s-a ajuns azi in acest domeniu si incep sa ma gandesc foarte serios la aceasta operatie. Ma voi programa pentru o consultatie si la Dvs., deoarece am nevoie de mai multe pareri, insa inainte de asta as dori sa stiu daca o data cu protezarea s-ar putea rezolva si problema cu diferenta de 2 cm, adica sa am ambele picioare cu aceeasi lungime? Si care ar fi consecintele pentru coloana vertebrala de ex. cu scolioza care a venit "la pachet" cu luxatia si mai nou am si o spondiloza cervicala, nu stiu daca are vreo legatura cu luxatia. Mentionez ca viata mea este destul de sedentara - masina, birou, prea putina miscare. Multumesc anticipat pentru raspunsul Dvs. si sper sa ne vedem cat de curand, la consultatie.
Cu deosebit respect,
Petre Pompilia
0771.288.604
Petre Pompilia
O data cu protezarea se egalizeaza membrele inferioare. Veniti la o consultatie pentru a vedea despre ce e vorba.
O zi buna!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Este un doctor care pune pricepere, rabdare si suflet in ceea ce face.

  • Anghel Rodica
  • --
 • Bine informat, doctor cu experienta este amabil si rabdator

  • Sirbu Constanta
 • Un Dr.de exceptie, este un medic ortoped care stie sa vorbeasca cu pacientul si cu cei din jur, explica totul pe intelesul fiecaruia, are rabdare, este amabil, intr-un cuvant este un profesionist.Daca aveti nevoie de un medic ortoped nu exitati sa-l abordati. Multumim atat lui cat si echipei care a colaborat la interventia chirurgicala la care a fost supus sotul.

  • Aura Neculau
  • --
 • Bine informat si cu experienta, , calitate care-l recomanda ptr aprecierea maxima. Nu doresc sa se concluzioneze ca ar fi subiectiva respectiva apreciere,in sprijinul acesteia din urma, sugerandu-va sa lecturati paginile de pe site-ul acestui medic...

  • Sonia Ghica
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti