Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

Fractura de sold

In august 2012 mama in virsta de 74 ani a suferit o fractura de sold,la spitalul din ploiesti a fost operata in aceeasi zi si i-a fost pusa o tija. La indicatiile medicului ortoped in luna decembrie (adica dupa 3 luni) a fost chemata sa-i fie extrasa tija.In urma unor radiografii facute in februarie la institutul Ana Aslan a rezultat ca sudarea nu s-a facut corect drept urmare are in continuare dureri si nu se poate deplasa decit cu ajutor.As dorii o indrumare s-au un sfat . Multe multimiri .
Pascan Magda
Buna ziua. Imi puteti trimite radiografiile pe e-mailul de la contact ?
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Buna seara. Am reusit sa ma uit pe radiografiile care mi le-ati trimis. Problemele sunt urmatoarele: Fractura de sold a consolidat vicios (oasele s-au sudat prost). In astfel de situati tratamentul presupune o refracturare a osului si asezarea acestuia intr-o pozitie cat mai corecta. Acest tip de interventie chirurgicala este una dificila si de lunga durata durata, cu o recuperare greoaie. Avand in vedere varsta mamei dumneavoastra si punand in balanta riscurile mari ale operatiei cu beneficiile obtinute dupa interventia chirurgicala, eu inclin catre un tratament conservator in cazul dansei, cu o recuperare sustinuta si de calitate pentru a se putea deplasa cu un baston si fara dureri. Puteti adauga la nevoie si o medicatie antialgica/antiinflamatoare.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Multumesc mult pentru sfaturi si indrumare.
Pascan Magda

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Un medic ortoped exceptional, un foarte bun comunicator si un mare OM. Un profesionist desavarsit.

  • Bogdan Matei
  • --
 • Doctorul Apostolescu Robert, este un doctor ffffff.bun in ceea ce face, stie cum sa se comporte cu pacientii. Mama a fost operata de dansul si are numai cuvinte de lauda la adresa sa. Cum s-ar spune este un doctor bun de pus la rana. Il recomand cu toata increderea si altor persoane.

  • Lixandru Lucretia
  • --
 • Dl Doctor ortoped Apostolescu este un medic foarte atent vis a vis de starea pacientului si un foarte bun profesionist. Eu ca si pacient m am simtit foarte bine informata de toti pasii pe care i-a presupus operatia si il recomand cu caldura.

  • Manuela Albulescu
  • --
 • Un Dr.de exceptie, este un medic ortoped care stie sa vorbeasca cu pacientul si cu cei din jur, explica totul pe intelesul fiecaruia, are rabdare, este amabil, intr-un cuvant este un profesionist.Daca aveti nevoie de un medic ortoped nu exitati sa-l abordati. Multumim atat lui cat si echipei care a colaborat la interventia chirurgicala la care a fost supus sotul.

  • Aura Neculau
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti