Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

Fractura de sold

In august 2012 mama in virsta de 74 ani a suferit o fractura de sold,la spitalul din ploiesti a fost operata in aceeasi zi si i-a fost pusa o tija. La indicatiile medicului ortoped in luna decembrie (adica dupa 3 luni) a fost chemata sa-i fie extrasa tija.In urma unor radiografii facute in februarie la institutul Ana Aslan a rezultat ca sudarea nu s-a facut corect drept urmare are in continuare dureri si nu se poate deplasa decit cu ajutor.As dorii o indrumare s-au un sfat . Multe multimiri .
Pascan Magda
Buna ziua. Imi puteti trimite radiografiile pe e-mailul de la contact ?
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Buna seara. Am reusit sa ma uit pe radiografiile care mi le-ati trimis. Problemele sunt urmatoarele: Fractura de sold a consolidat vicios (oasele s-au sudat prost). In astfel de situati tratamentul presupune o refracturare a osului si asezarea acestuia intr-o pozitie cat mai corecta. Acest tip de interventie chirurgicala este una dificila si de lunga durata durata, cu o recuperare greoaie. Avand in vedere varsta mamei dumneavoastra si punand in balanta riscurile mari ale operatiei cu beneficiile obtinute dupa interventia chirurgicala, eu inclin catre un tratament conservator in cazul dansei, cu o recuperare sustinuta si de calitate pentru a se putea deplasa cu un baston si fara dureri. Puteti adauga la nevoie si o medicatie antialgica/antiinflamatoare.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Multumesc mult pentru sfaturi si indrumare.
Pascan Magda

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Am fost operata cu succes de dl. Dr. Robert Apostolescu. Este un om si un medic ortoped deosebit, cu preocupare pentru pacientii sai. Recomand tuturor sa mearga cu mare incredere la dl. doctor.

  • Cristiana Dumitrescu
  • --
 • Am fost operat cu succes de domnul doctor ortoped Robert Apostolescu la tendonul lui Ahile.Profesionalism,decenta,caracter si umanitate,am enumerat doar cateva calitati!Sunt convins ca domnul doctor Apostolescu va fi unul dintre cei mai buni medici ortopezi din Romania! Va multumesc sincer,din suflet,pentru ca m-ati operat!!!!!!

  • Adrian Dumitrescu
  • --
 • Bine informat si cu experienta, , calitate care-l recomanda ptr aprecierea maxima. Nu doresc sa se concluzioneze ca ar fi subiectiva respectiva apreciere,in sprijinul acesteia din urma, sugerandu-va sa lecturati paginile de pe site-ul acestui medic...

  • Sonia Ghica
  • --
 • Doctorul Apostolescu este, dincolo de profesionalismul incontestabil, un medic ortoped ce te face sa te simti om, nu doar cu un"caz". Eficient, meticulos,preocupat de binele pacientului sau,domnul doctor Apostolescu este medicul pe care ti-l doresti de garda atunci cand ai un accident. Eu ii sunt recunoscatoare si-l recomand calduros.

  • Surcel Luminita
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti