Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

Proteza de sold

Buna ziua, Numele meu este Ovidiu si as dori sa va adresez o intrebare.Tatal meu,nasc in 54,de vreo 6-7 ani este operat la sold fara a I se pune inca proteza,i s-a perforat osul pentru a I se iriga mai bine(avea dureri ,amorteli etc.) Acum insa durerile au aparut,piciorul este mai scurt si are nevoie de o proteja de sold.Imi pute ti da vreun sfat legat de costuri,sau daca il pot inscrie la vreo fundatie,in care sa suporte o parte din costuri? Multumesc
Nechifor Ovidiu
Buna ziua. Tatal dumneavoastra sufera de coxartroza secundara unei necroze aseptice a capului femural. Ar fi bine daca ati putea venii la o consultatie, pentru a va putea spune de ce proteza are nevoie tatal dumneavoastra si ce implica o astfel de operatie. In principiu proteza este asigurata de CNAS. Multa sanatate !
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Buna ziua!As dori sa fac o programare pt sapt viitoare la dvs daca se poate.va rog sa imi spune ti unde va gasesc si daca se poate veni cu trimire de la medicul de familie!(trimiterea sa fie expres pentru spitalul Floreasca? Multumesc pentru promtitudinea raspunsului!
Nechifor Ovidiu
Buna ziua. Va rog sunati la numarul de telefon de la contact in vederea unei programari. Puteti lua trimitere de la medicul de familie pentru saptamana viitoare.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Bine informat, doctor cu experienta este amabil si rabdator

  • Sirbu Constanta
 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
 • Un Dr.de exceptie, este un medic ortoped care stie sa vorbeasca cu pacientul si cu cei din jur, explica totul pe intelesul fiecaruia, are rabdare, este amabil, intr-un cuvant este un profesionist.Daca aveti nevoie de un medic ortoped nu exitati sa-l abordati. Multumim atat lui cat si echipei care a colaborat la interventia chirurgicala la care a fost supus sotul.

  • Aura Neculau
  • --
 • Profesionalism desavarsit. Un doctor care are grija deosebita de pacient in perioada post operatorie.

  • Niculescu Erhard
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti