Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

pocnitura sold

Buna ziua
ams o fetita de 4 ani care la nastere a avut 2 pliuri la un picior ,asa a zi doctorul de familie atunci dar nu i-am facut investigatii suplimentare deoarece nici la maternitata si nici medicul de familie nu mi-au spus ca ar fi posibile probleme. De multa vreme ii pocneste un sold cand il plaseaza lateral dar fara sa o doara, m-am gandit ca e de la crestere,pana acum de curand am aflat despre displazia de sold si de atunci ma gandesc intr-una la asta.
A fost consultata in graba de un ortoped pediatru,dar fetita plangand intruna nu am reusit sa-i explic mai nimic doctorului , la consultatie nu a flexat picorul lateral astfel ca nu a auzit pocnitura care ma ingrijreaza la piciorul stang. I s-a pus diagnosticul de sinovita dupa ce i s-a facut si radiografie si a mai spus ca pocnesc pt ca ar avea articulatii ceva mai uscate probabil in urma unei viroze. Am citit despre sinovita si cica ar trebui sa doara, dar nu are dureri deloc. DL. doctor mia spus sa-i dau nurofen, calciu+D3. As fi mers cu radiografia la un alt medic sa mai cer o parere dar nu am primit-o fiind facuta la spital.

Intrebarea mea este daca la radiografie ar trebui sa se observe din prima displazia .Imi fac griji degeaba sau sa repet radiografia in alta parte ? Nu stiu ce sa fac
Multumesc
andreea11
Buna seara,
La varsta de 4 ani se poate diagnostica pe radiografie displazia de sold. Va recomand sa consultati un medic ortoped pediatru.
Multa sanatate!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Bine informat si cu experienta, , calitate care-l recomanda ptr aprecierea maxima. Nu doresc sa se concluzioneze ca ar fi subiectiva respectiva apreciere,in sprijinul acesteia din urma, sugerandu-va sa lecturati paginile de pe site-ul acestui medic...

  • Sonia Ghica
  • --
 • Dl doctor Apostolescu este un profesionist de exceptie. Prietenul meu a fost operat de curand de ruptura la tendonullui achile. Pot spune ca a descoperit ruptura din prima atingere. Operatia a fost un real succes in conditiile in care a fost un tendon facut franjuri. Este un doctor intelegator, bland si foarte atent cu pacientii lui. Este un doctor de 7 stele cu plus.

  • Mihaela Petre
  • --
 • Bine informat, doctor cu experienta este amabil si rabdator

  • Sirbu Constanta
 • Face tot ce e omeste posibil pentru ca pacientului sa-i fie bine.

  • Macarescu Cristina Mihaela
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti