Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

fractura femur

In urma unui accident de masina am avut o fractura de femur. Mi-au pus o tije Gamma. In 4 saptamini s-a desumflat cu ajutorul unguentelor si a altor tratamente. Am fost la 4 doctori sa isi dea cu parerea cum e operatia... toti se abtin. Alti pacienti au indoit piciorul si l-au miscat de a doua zi, eu am avut dureri mari si am si la doua luni de la operatie. Acum merg cu cadrul, doar 2-5 minute pentru ca se umfla atit genunchiul cit si glezna si ma doare rau. Un dr. a recunoscut ca piciorul e mai lung cu 2 cm. si de aceea am probleme, ceilalti spun ca e doar o impresie si problema e mentala. Nu pot face RMN si la radiografie nu se vede ce am la genunchi. Am stat 5 zile in spital, am plecat la cerere pt ca am fost prost tratata, am plecat cu bandajul pus dupa operatie,iar ca medicament mi s-a administrat doar injectii cu fraxiparine, dr-ul rezident, care m-a operat, nu a mai trecut niciodata prin salon. Anexez radiografiile si cer o parere sincera despre cum e operatia facuta, ce as putea avea la genunchi si ce as putea face?
Grigorescu
Buna ziua,
Din punctul meu de vedere operatia a fost foarte bine facuta. Trebuie sa aveti rabdare cu recuperarea si nu cred ca veti avea probleme.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Dl Doctor ortoped Apostolescu este un medic foarte atent vis a vis de starea pacientului si un foarte bun profesionist. Eu ca si pacient m am simtit foarte bine informata de toti pasii pe care i-a presupus operatia si il recomand cu caldura.

  • Manuela Albulescu
  • --
 • Doctorul Apostolescu este, dincolo de profesionalismul incontestabil, un medic ortoped ce te face sa te simti om, nu doar cu un"caz". Eficient, meticulos,preocupat de binele pacientului sau,domnul doctor Apostolescu este medicul pe care ti-l doresti de garda atunci cand ai un accident. Eu ii sunt recunoscatoare si-l recomand calduros.

  • Surcel Luminita
  • --
 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
 • Diferenta enorma intre cum era sectia Ortopedie de la Floreasca de acum 20 de ani, si cea de acum. Aceasta diferenta are nume si prenume: Robert Apostolescu = profesionalism, dedicare, promptitudine.

  • Tavi Tudor
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti