Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

Procedura PRP

Buna ziua!

Am 30 de ani si sufar de luxatie congenitala de sold stang.
Nu am avut nici o interventie chirurgicala pana in prezent dar acum scazand mobilitatea si intensificandu-se durerile pana la puncul de blocare totala a piciorului (nu foarte des, cam 1 data la 3 luni, ca si medie), caut o solutie de rezolvare a problemelor. Bine inteles ca exista varianta de protezare, dar de curand mi s-a propus si interventia cu serul trombocitar concentrat si factori de crestere PRP.
Doream sa aflu si o alta opinie a acestui procedeu si care ar fi rata de succes a unei astfel de interventii. Stiu ca depinde de la o persoana la alta dar nu am reusit sa gasesc niste studii care sa imi arate care este aceasta rata de succes. Mai mult decat atat nu stiu exact daca exista contraindicatii sau complicatii si ce presupune aceasta interventie ca si recuperare (daca exista)
Va multumesc anticipat!
Andrei Stefan Mihai
Buna ziua,
In luxatia congenitala de sold, durerea si lipsa mobilitatii sunt rezultatul lipsei de congruenta intre capul femural si acetabul (la nivelul bazinului) - deci o problema mecanica. Aceasta nu se poate rezolva decat printr-o interventie care sa refaca centrul de rotatie al soldului. Infiltratia cu PRP nu poate interveni mecanic asupra soldului si nu repozitioneaza oasele in pozitie corecta. Din punctul meu de vedere le faceti degeaba.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Am fost operata cu succes de dl. Dr. Robert Apostolescu. Este un om si un medic ortoped deosebit, cu preocupare pentru pacientii sai. Recomand tuturor sa mearga cu mare incredere la dl. doctor.

  • Cristiana Dumitrescu
  • --
 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
 • Doctorul Apostolescu este, dincolo de profesionalismul incontestabil, un medic ortoped ce te face sa te simti om, nu doar cu un"caz". Eficient, meticulos,preocupat de binele pacientului sau,domnul doctor Apostolescu este medicul pe care ti-l doresti de garda atunci cand ai un accident. Eu ii sunt recunoscatoare si-l recomand calduros.

  • Surcel Luminita
  • --
 • Dl doctor Apostolescu este un profesionist de exceptie. Prietenul meu a fost operat de curand de ruptura la tendonullui achile. Pot spune ca a descoperit ruptura din prima atingere. Operatia a fost un real succes in conditiile in care a fost un tendon facut franjuri. Este un doctor intelegator, bland si foarte atent cu pacientii lui. Este un doctor de 7 stele cu plus.

  • Mihaela Petre
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti