Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED
Intreaba medicul ortoped
Sold si coapsa
dureri articulatie coxo-femurala

dureri articulatie coxo-femurala

Buna ziua, de ceva timp am dureri in articulatia coxo-femurala stanga, durerea este localizata pe tot capul femural, mai exact capul femural pe care i-l simtim la palparea soldului plus capul aflat in articulatia coxo-femurala, durerea este mai mare in regiunea descrisa de mine, si iradiaza mai cu precadere pe pulpa, mai rar pe gamba, si foarte rar pe laba piciorului, mentionez ca am o hernie de disc L5-S1 paramediana stanga, avand in vedere ca prin articulatia coxo-femurala trece nervul sciatic ar putea fi si asta o cauza, dar dupa cum simt eu durerea ma face sa cred ca ar fi si o problema cu aceasta articulatie deoarece ea porneste brusc atunci cand merg, cand stau pe scaun sau cand stau in pat pe partea stanga, unele miscari ale piciorului stang i-mi sunt greu de realizat datorita acestor dureri, va puteti exprima o parere la cele descrise de mine? ce ar fi de facut in acest caz?
marius
Buna ziua,
Va recomand sa mergeti la un medic ortoped pentru o consultatie si o radiografie a soldurilor dumneavoastra. Astfel se poate stabili daca cauza durerilor este herniei de disc sau o afectiune a soldului.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Diferenta enorma intre cum era sectia Ortopedie de la Floreasca de acum 20 de ani, si cea de acum. Aceasta diferenta are nume si prenume: Robert Apostolescu = profesionalism, dedicare, promptitudine.

  • Tavi Tudor
  • --
 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
 • Am fost operat cu succes de domnul doctor ortoped Robert Apostolescu la tendonul lui Ahile.Profesionalism,decenta,caracter si umanitate,am enumerat doar cateva calitati!Sunt convins ca domnul doctor Apostolescu va fi unul dintre cei mai buni medici ortopezi din Romania! Va multumesc sincer,din suflet,pentru ca m-ati operat!!!!!!

  • Adrian Dumitrescu
  • --
 • Doctorul Apostolescu este, dincolo de profesionalismul incontestabil, un medic ortoped ce te face sa te simti om, nu doar cu un"caz". Eficient, meticulos,preocupat de binele pacientului sau,domnul doctor Apostolescu este medicul pe care ti-l doresti de garda atunci cand ai un accident. Eu ii sunt recunoscatoare si-l recomand calduros.

  • Surcel Luminita
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti