Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED
Intreaba medicul ortoped
Sold si coapsa
dureri articulatie coxo-femurala

dureri articulatie coxo-femurala

Buna ziua, de ceva timp am dureri in articulatia coxo-femurala stanga, durerea este localizata pe tot capul femural, mai exact capul femural pe care i-l simtim la palparea soldului plus capul aflat in articulatia coxo-femurala, durerea este mai mare in regiunea descrisa de mine, si iradiaza mai cu precadere pe pulpa, mai rar pe gamba, si foarte rar pe laba piciorului, mentionez ca am o hernie de disc L5-S1 paramediana stanga, avand in vedere ca prin articulatia coxo-femurala trece nervul sciatic ar putea fi si asta o cauza, dar dupa cum simt eu durerea ma face sa cred ca ar fi si o problema cu aceasta articulatie deoarece ea porneste brusc atunci cand merg, cand stau pe scaun sau cand stau in pat pe partea stanga, unele miscari ale piciorului stang i-mi sunt greu de realizat datorita acestor dureri, va puteti exprima o parere la cele descrise de mine? ce ar fi de facut in acest caz?
marius
Buna ziua,
Va recomand sa mergeti la un medic ortoped pentru o consultatie si o radiografie a soldurilor dumneavoastra. Astfel se poate stabili daca cauza durerilor este herniei de disc sau o afectiune a soldului.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Domnul Dr. Apostolescu Robert este un profesionalist desavarsit,atat in calitatea sa de medic ortoped,cat si in cea de om.Doresc sa-i multumesc si sa-i urez mult spor la repararea oamenilor.

  • Dulcean C.
  • --
 • Bine informat si cu experienta, , calitate care-l recomanda ptr aprecierea maxima. Nu doresc sa se concluzioneze ca ar fi subiectiva respectiva apreciere,in sprijinul acesteia din urma, sugerandu-va sa lecturati paginile de pe site-ul acestui medic...

  • Sonia Ghica
  • --
 • Doctorul Apostolescu Robert, este un doctor ffffff.bun in ceea ce face, stie cum sa se comporte cu pacientii. Mama a fost operata de dansul si are numai cuvinte de lauda la adresa sa. Cum s-ar spune este un doctor bun de pus la rana. Il recomand cu toata increderea si altor persoane.

  • Lixandru Lucretia
  • --
 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
Afisati toate testimonialele
Inchideti