Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

Protezare sold

Incepand din anul 1986 ma confrunt cu o problema pe care nu am rezolvat-o nici pana acum.Am inceput cu o slabiciune musculara pe partea dreapta ,fara nici o durere,care in timp a evoluat cate putin si prin anul 2008 am ajuns la baston,apoi la cadru.Am fost diagnosticata cu diverse diagnostice si dupa analize :scintografii,radiografii,RMN,Tomografii erau ignorate diagnosticile respective. Am fost diagnosticata cu Leuconevraxita,hernie cervicala,hernie lombara,mielita cervicala dar au fost infirmate toate si nu am nici acum nici un diagnostic.Problema este ca din toamna anului 2013 a inceput sa ma doara soldul drept(am specificat ca pana acum nu aveaam nici un fel de durere numai ca din cauza slabiciuni musculare nu-mi puteam tine echilibrul),aceasta durere se intetea tot mai mult si m-am dus si am facut un RMN si un tomograf la soldul drept.Conform buletinului de interpetare,concluzia este: Modificari de coxatroza femural drt instalate secundar posttraumatic si posibil si secundar unei displazii luxante a soldului drt.
Am dureri mari,poate o protezare m-ar ajuta dar intrebarea este daca este posibil in situatia mea? Ce as putea face? Va rog mult. Multumesc!
ALAICESCU CARMEN
Buna ziua,
Protezarea soldului e singura dumneavoastra solutie pentru a scapa de dureri si a putea merge normal. Daca doriti sunati la numarul de la contact pentru a programa o consultatie. Trebuie sa va vad pentru a va putea spune ce e de facut exact.
Numai bine!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Bine informat, doctor cu experienta este amabil si rabdator

  • Sirbu Constanta
 • Un Dr.de exceptie, este un medic ortoped care stie sa vorbeasca cu pacientul si cu cei din jur, explica totul pe intelesul fiecaruia, are rabdare, este amabil, intr-un cuvant este un profesionist.Daca aveti nevoie de un medic ortoped nu exitati sa-l abordati. Multumim atat lui cat si echipei care a colaborat la interventia chirurgicala la care a fost supus sotul.

  • Aura Neculau
  • --
 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
 • Am fost operata cu succes de dl. Dr. Robert Apostolescu. Este un om si un medic ortoped deosebit, cu preocupare pentru pacientii sai. Recomand tuturor sa mearga cu mare incredere la dl. doctor.

  • Cristiana Dumitrescu
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti