Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

Protezare sold

Incepand din anul 1986 ma confrunt cu o problema pe care nu am rezolvat-o nici pana acum.Am inceput cu o slabiciune musculara pe partea dreapta ,fara nici o durere,care in timp a evoluat cate putin si prin anul 2008 am ajuns la baston,apoi la cadru.Am fost diagnosticata cu diverse diagnostice si dupa analize :scintografii,radiografii,RMN,Tomografii erau ignorate diagnosticile respective. Am fost diagnosticata cu Leuconevraxita,hernie cervicala,hernie lombara,mielita cervicala dar au fost infirmate toate si nu am nici acum nici un diagnostic.Problema este ca din toamna anului 2013 a inceput sa ma doara soldul drept(am specificat ca pana acum nu aveaam nici un fel de durere numai ca din cauza slabiciuni musculare nu-mi puteam tine echilibrul),aceasta durere se intetea tot mai mult si m-am dus si am facut un RMN si un tomograf la soldul drept.Conform buletinului de interpetare,concluzia este: Modificari de coxatroza femural drt instalate secundar posttraumatic si posibil si secundar unei displazii luxante a soldului drt.
Am dureri mari,poate o protezare m-ar ajuta dar intrebarea este daca este posibil in situatia mea? Ce as putea face? Va rog mult. Multumesc!
ALAICESCU CARMEN
Buna ziua,
Protezarea soldului e singura dumneavoastra solutie pentru a scapa de dureri si a putea merge normal. Daca doriti sunati la numarul de la contact pentru a programa o consultatie. Trebuie sa va vad pentru a va putea spune ce e de facut exact.
Numai bine!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
 • Am fost operata cu succes de dl. Dr. Robert Apostolescu. Este un om si un medic ortoped deosebit, cu preocupare pentru pacientii sai. Recomand tuturor sa mearga cu mare incredere la dl. doctor.

  • Cristiana Dumitrescu
  • --
 • Profesionalism desavarsit. Un doctor care are grija deosebita de pacient in perioada post operatorie.

  • Niculescu Erhard
  • --
 • Dl doctor Apostolescu este un profesionist de exceptie. Prietenul meu a fost operat de curand de ruptura la tendonullui achile. Pot spune ca a descoperit ruptura din prima atingere. Operatia a fost un real succes in conditiile in care a fost un tendon facut franjuri. Este un doctor intelegator, bland si foarte atent cu pacientii lui. Este un doctor de 7 stele cu plus.

  • Mihaela Petre
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti