Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

Fractura

Buna ziua.Vin cu o problema la dv.,este vorba despre mama mea in varsta de 70 ani ce se confrunta cu o durere groaznica in urma unei cazaturi care a avut loc cam in anul 2003,la cativa ani a facut o radiografie pentru ca o durea foarte rau piciorul,unde i s-a spus ca are fractura (acum eu nustiu exact daca e fractura de femur sau de sold),stiu doar ca acum vreo 6 ani a mers la tratament balnear la Amara unde spune dumneaei ca s-a simtit un pic mai bine,acum un an a fost vazuta de un medic ortoped si a fost diagnosticata cu coxartroxa si recomandare de operatie ,adica proteza de sold .Va rog daca se poate sa ma ajutati in acesta situatie,dat fiind faptul ca are dureri groaznice,are deja si mersul deformat,si spune dumneaei ca il simte si mai scurt decat celalat.Va rog foarte mult poate exista posibilitate de a o opera cu ajutorul casei de asigurari ea fiind pensionara,si fiind si din provincie.Va rog daca ma puteti ajuta intr-un fel sau altul,astept un raspuns din partea dv.
Va multumesc anticipat.
O zi placuta.
ionica craciun
Buna ziua,
Ca sa va pot ajuta, trebuie mai intai sa veniti cu dansa sa o vad si eu. Vreau sa ii fac o evaluare si apoi va spun ce se poate face. Sunati la numarul 0763.504.149 pentru a va programa.

Multa sanatate!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Buna ziua.Va multumesc pentru raspuns,va intreb daca ne trebuie trimitere de la medicul de familie ,si unde exact va gasim.
va multumesc .
O zi placuta va doresc.
ionica craciun
Nu aveti nevoie de trimitere. Sunati la numarul care vi l-am dat si vi se vor da toate detaliile.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Am fost operata cu succes de dl. Dr. Robert Apostolescu. Este un om si un medic ortoped deosebit, cu preocupare pentru pacientii sai. Recomand tuturor sa mearga cu mare incredere la dl. doctor.

  • Cristiana Dumitrescu
  • --
 • Bine informat, doctor cu experienta este amabil si rabdator

  • Sirbu Constanta
 • Dl doctor Apostolescu este un profesionist de exceptie. Prietenul meu a fost operat de curand de ruptura la tendonullui achile. Pot spune ca a descoperit ruptura din prima atingere. Operatia a fost un real succes in conditiile in care a fost un tendon facut franjuri. Este un doctor intelegator, bland si foarte atent cu pacientii lui. Este un doctor de 7 stele cu plus.

  • Mihaela Petre
  • --
 • Am fost operat cu succes de domnul doctor ortoped Robert Apostolescu la tendonul lui Ahile.Profesionalism,decenta,caracter si umanitate,am enumerat doar cateva calitati!Sunt convins ca domnul doctor Apostolescu va fi unul dintre cei mai buni medici ortopezi din Romania! Va multumesc sincer,din suflet,pentru ca m-ati operat!!!!!!

  • Adrian Dumitrescu
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti