Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

Fractura

Buna ziua.Vin cu o problema la dv.,este vorba despre mama mea in varsta de 70 ani ce se confrunta cu o durere groaznica in urma unei cazaturi care a avut loc cam in anul 2003,la cativa ani a facut o radiografie pentru ca o durea foarte rau piciorul,unde i s-a spus ca are fractura (acum eu nustiu exact daca e fractura de femur sau de sold),stiu doar ca acum vreo 6 ani a mers la tratament balnear la Amara unde spune dumneaei ca s-a simtit un pic mai bine,acum un an a fost vazuta de un medic ortoped si a fost diagnosticata cu coxartroxa si recomandare de operatie ,adica proteza de sold .Va rog daca se poate sa ma ajutati in acesta situatie,dat fiind faptul ca are dureri groaznice,are deja si mersul deformat,si spune dumneaei ca il simte si mai scurt decat celalat.Va rog foarte mult poate exista posibilitate de a o opera cu ajutorul casei de asigurari ea fiind pensionara,si fiind si din provincie.Va rog daca ma puteti ajuta intr-un fel sau altul,astept un raspuns din partea dv.
Va multumesc anticipat.
O zi placuta.
ionica craciun
Buna ziua,
Ca sa va pot ajuta, trebuie mai intai sa veniti cu dansa sa o vad si eu. Vreau sa ii fac o evaluare si apoi va spun ce se poate face. Sunati la numarul 0763.504.149 pentru a va programa.

Multa sanatate!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Buna ziua.Va multumesc pentru raspuns,va intreb daca ne trebuie trimitere de la medicul de familie ,si unde exact va gasim.
va multumesc .
O zi placuta va doresc.
ionica craciun
Nu aveti nevoie de trimitere. Sunati la numarul care vi l-am dat si vi se vor da toate detaliile.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Diferenta enorma intre cum era sectia Ortopedie de la Floreasca de acum 20 de ani, si cea de acum. Aceasta diferenta are nume si prenume: Robert Apostolescu = profesionalism, dedicare, promptitudine.

  • Tavi Tudor
  • --
 • Dl Doctor ortoped Apostolescu este un medic foarte atent vis a vis de starea pacientului si un foarte bun profesionist. Eu ca si pacient m am simtit foarte bine informata de toti pasii pe care i-a presupus operatia si il recomand cu caldura.

  • Manuela Albulescu
  • --
 • Un Dr.de exceptie, este un medic ortoped care stie sa vorbeasca cu pacientul si cu cei din jur, explica totul pe intelesul fiecaruia, are rabdare, este amabil, intr-un cuvant este un profesionist.Daca aveti nevoie de un medic ortoped nu exitati sa-l abordati. Multumim atat lui cat si echipei care a colaborat la interventia chirurgicala la care a fost supus sotul.

  • Aura Neculau
  • --
 • Doctorul Apostolescu Robert, este un doctor ffffff.bun in ceea ce face, stie cum sa se comporte cu pacientii. Mama a fost operata de dansul si are numai cuvinte de lauda la adresa sa. Cum s-ar spune este un doctor bun de pus la rana. Il recomand cu toata increderea si altor persoane.

  • Lixandru Lucretia
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti