Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED
Intreaba medicul ortoped
Sold si coapsa
Probleme la proteza de sold

Probleme la proteza de sold

Buna ziua,
Numele meu este Breazu Maria , am 45 de ani si am facut o operatie totala de sold drept in 2012, in cadrul unui spital din Italia. Proteza este totala,cu cap filetat necimentata.
Am facut imediat dupa operatie , recuperare. Dar eu am avut mai mereu dureri. Acum insa , mi s a blocat piciorul atat de tare incat nu m am putut ridica din pat. Am avut 2 astfel de episoade , in care prima oara a durat 12 -13 ore ,timp in care nu m am putut nici misca in pat, mi am revenit dar dupa 24 de ore am facut din nou aceeasi criza , de data asta insa a durat mai mult, peste 24 de ore.
Acum ma pot misca ,dar tot am dureri mari de mi este greu sa merg. Am fost la un doctor dintr o clinica privata din Constanta si mi s a facut radiografie la proteza si coloana , crezand ca ar putea fi coloana. Probleme ar fi si la coloana ,dar nu atat de grave incat sa mi afecteze mersul. Am facut si analize, si in urma lor VSH=40 , Fibrinogen= 351 si Proteina reactiva CRP= pozitiv cu 4 cruci, toate aceste analize sub influenta anti inflamatoarelor, Arcoxia.

V am atasate si 2 radiografii , una la proteza de sold si cealalta la coloana.
In urma controlului , doctorul a zis ca ar trebui facuta o punctie la proteza pt a extrage lichid , sa se asigure ca este sau nu o infectie la nivelul protezei , in urma careia ar trebui sa fiu reoperata , si proteza inlocuita.

Ce parere aveti dumneavoastra?

In speranta ca ma veti ajuta cu un raspuns , va multumesc din inima.
Breazu
Buna ziua,
Nu ati atasat radiografia de bazin pentru a vedea in ce stadiu se afla proteza.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Buna ziua,
Dupa cele prezentate de dumneavoastra e posibil sa fie vorba de o infectie. Mi-e imposibil insa sa va spun cu certitudine fara sa va si vad, si fara sa vad o radiografie de calitate a bazinului. Daca insa se suspicioneaza o infectie, punctia e bine-venita pentru confirmarea diagnosticului.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Doctorul Apostolescu este, dincolo de profesionalismul incontestabil, un medic ortoped ce te face sa te simti om, nu doar cu un"caz". Eficient, meticulos,preocupat de binele pacientului sau,domnul doctor Apostolescu este medicul pe care ti-l doresti de garda atunci cand ai un accident. Eu ii sunt recunoscatoare si-l recomand calduros.

  • Surcel Luminita
  • --
 • Am fost operat cu succes de domnul doctor ortoped Robert Apostolescu la tendonul lui Ahile.Profesionalism,decenta,caracter si umanitate,am enumerat doar cateva calitati!Sunt convins ca domnul doctor Apostolescu va fi unul dintre cei mai buni medici ortopezi din Romania! Va multumesc sincer,din suflet,pentru ca m-ati operat!!!!!!

  • Adrian Dumitrescu
  • --
 • Dl Doctor ortoped Apostolescu este un medic foarte atent vis a vis de starea pacientului si un foarte bun profesionist. Eu ca si pacient m am simtit foarte bine informata de toti pasii pe care i-a presupus operatia si il recomand cu caldura.

  • Manuela Albulescu
  • --
 • Dl doctor Apostolescu este un profesionist de exceptie. Prietenul meu a fost operat de curand de ruptura la tendonullui achile. Pot spune ca a descoperit ruptura din prima atingere. Operatia a fost un real succes in conditiile in care a fost un tendon facut franjuri. Este un doctor intelegator, bland si foarte atent cu pacientii lui. Este un doctor de 7 stele cu plus.

  • Mihaela Petre
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti