Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED
Intreaba medicul ortoped
Sold si coapsa
Probleme la proteza de sold

Probleme la proteza de sold

Buna ziua,
Numele meu este Breazu Maria , am 45 de ani si am facut o operatie totala de sold drept in 2012, in cadrul unui spital din Italia. Proteza este totala,cu cap filetat necimentata.
Am facut imediat dupa operatie , recuperare. Dar eu am avut mai mereu dureri. Acum insa , mi s a blocat piciorul atat de tare incat nu m am putut ridica din pat. Am avut 2 astfel de episoade , in care prima oara a durat 12 -13 ore ,timp in care nu m am putut nici misca in pat, mi am revenit dar dupa 24 de ore am facut din nou aceeasi criza , de data asta insa a durat mai mult, peste 24 de ore.
Acum ma pot misca ,dar tot am dureri mari de mi este greu sa merg. Am fost la un doctor dintr o clinica privata din Constanta si mi s a facut radiografie la proteza si coloana , crezand ca ar putea fi coloana. Probleme ar fi si la coloana ,dar nu atat de grave incat sa mi afecteze mersul. Am facut si analize, si in urma lor VSH=40 , Fibrinogen= 351 si Proteina reactiva CRP= pozitiv cu 4 cruci, toate aceste analize sub influenta anti inflamatoarelor, Arcoxia.

V am atasate si 2 radiografii , una la proteza de sold si cealalta la coloana.
In urma controlului , doctorul a zis ca ar trebui facuta o punctie la proteza pt a extrage lichid , sa se asigure ca este sau nu o infectie la nivelul protezei , in urma careia ar trebui sa fiu reoperata , si proteza inlocuita.

Ce parere aveti dumneavoastra?

In speranta ca ma veti ajuta cu un raspuns , va multumesc din inima.
Breazu
Buna ziua,
Nu ati atasat radiografia de bazin pentru a vedea in ce stadiu se afla proteza.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian
Buna ziua,
Dupa cele prezentate de dumneavoastra e posibil sa fie vorba de o infectie. Mi-e imposibil insa sa va spun cu certitudine fara sa va si vad, si fara sa vad o radiografie de calitate a bazinului. Daca insa se suspicioneaza o infectie, punctia e bine-venita pentru confirmarea diagnosticului.
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Un medic ortoped exceptional, un foarte bun comunicator si un mare OM. Un profesionist desavarsit.

  • Bogdan Matei
  • --
 • Face tot ce e omeste posibil pentru ca pacientului sa-i fie bine.

  • Macarescu Cristina Mihaela
  • --
 • Un Dr.de exceptie, este un medic ortoped care stie sa vorbeasca cu pacientul si cu cei din jur, explica totul pe intelesul fiecaruia, are rabdare, este amabil, intr-un cuvant este un profesionist.Daca aveti nevoie de un medic ortoped nu exitati sa-l abordati. Multumim atat lui cat si echipei care a colaborat la interventia chirurgicala la care a fost supus sotul.

  • Aura Neculau
  • --
 • Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. Va multumesc!

  • Panainte Constantin
Afisati toate testimonialele
Inchideti