Pacientul bine informat... ...un om mai sanatos
INTREABA ACUM MEDICUL ORTOPED

proteza sold

Buna ziua,

Mama mea in varsta de 47 ani are proteza cimentata tip:STRYKER, pe care si-a pus-o in anul 2003, la varsta de 35 de ani, la un spital din Bucuresti, de cateva saptamani are dureri insuportabile, a mers la medicul ordoped din orasul in care locuieste pentru consultatie si radiografie, i s-a spus ca trebuie sa intervina la "cupa" protezei… Dureri a mai avut si inainte insa acum s-au intensificat. Pe biletul de iesire din spital dupa opertia efectuata in 2003 scrie: s-a intervenit pentru coxartroza secundara stanga, s-a practicat artroplastie totala cu proteza cimentata tip: STRYKER – sold stang. Evolutie buna post opetatorie, mobilizare activa cu sprijin pe piciorul operat. I s-a recomandat control la 30 zile insa nu l-a efectuat si nici recuperare dupa… I s-a specificat de catre medicul din localitate ca ar trebui sa intervina si la piciorul drept cu punerea unei proteze si i s-a recomandat un spital Universitar din Bucuresti. S-a intervenit corect prin punerea unei proteze cimentate de tip STRYKER? Pentru piciorul stang trebuie sa se intervina cat mai repede, nu se poate sprijini in picior si durerile sunt mari. Trebuie schimbata proteza sau doar sa se intervina pentru remedierea acesteia? Cat ar fi costul unei operatii+costul protezei(daca este cazul sa fie inlocuita) la un spital de stat? Sper ca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi. Multumesc anticipat!

Mirzac Cosmina Elena
Cosmina-Elena
Buna seara,
Pentru piciorul stang trebuie intervenit si facuta o revizie a protezei care o are acum. Nu va pot spune daca trebuie sau nu inlocuita proteza in totalitate pana nu vad bolnava si o radiografie. E posibil sa trebuiasca facuta revizia doar la cupa sau sa trebuiasca schimbata proteza in totalitate. Daca puteti va recomand sa va programati cu mama dumneavoastra la o consultatie. Asa va pot da toate informatiile necesare.
Multa sanatate!
Dr. Apostolescu Robert Cristian Dr. Apostolescu Robert Cristian

Adaugati un mesaj in acest subiect

Acceptam doar .JPG / .PNG / .GIF / .PDF

Doriti o consultatie la Dr. Apostolescu Robert Cristian?

Medic primar ortoped certificat de Colegiul medicilor Bucuresti.
Programati-va acum

CE SPUN PACIENTII

 • Bine informat, doctor cu experienta este amabil si rabdator

  • Sirbu Constanta
 • Am fost operata cu succes de dl. Dr. Robert Apostolescu. Este un om si un medic ortoped deosebit, cu preocupare pentru pacientii sai. Recomand tuturor sa mearga cu mare incredere la dl. doctor.

  • Cristiana Dumitrescu
  • --
 • Face tot ce e omeste posibil pentru ca pacientului sa-i fie bine.

  • Macarescu Cristina Mihaela
  • --
 • Dl doctor Apostolescu este un profesionist de exceptie. Prietenul meu a fost operat de curand de ruptura la tendonullui achile. Pot spune ca a descoperit ruptura din prima atingere. Operatia a fost un real succes in conditiile in care a fost un tendon facut franjuri. Este un doctor intelegator, bland si foarte atent cu pacientii lui. Este un doctor de 7 stele cu plus.

  • Mihaela Petre
  • --
Afisati toate testimonialele
Inchideti